Prati nas

Mozaik

Iste tetovaže za još čvršću vezu

Obilježile 30 godina prijateljstva istim tetovažama

Poznanika i površnih prijatelja svatko od nas ima mnogo, no onih pravih prijatelja u svačijem je životu relativno malo. A kad prijateljstvo potraje nekoliko desetljeća, to je doista razlog za slavlje. Dvije su prijateljice iz Brazila svoje 30-godišnje prijateljstvo odlučile proslaviti identičnim tetovažama.

Objavljeno

|

foto: thiagotostattoo/Instagram

Vjeruje se kako pravo prijateljstvo može nadvladati sve prepreke i probleme u životu. No život nas ponekad odvede u posve drugom smjeru i udalji od dragih ljudi. No pravo je prijateljstvo otporno i na vrijeme i na udaljenost što najbolje prikazuje primjer dvije prijateljica iz Brazila koje su odlučile svoje prijateljstvo obilježiti identičnim tetovažama.

Da njihovo prijateljstvo nije samo dugotrajno već i vrlo zabavno, otkriva motiv kojeg su odlučile tetovirati: dvije nasmiješene krigle piva koje se drže za ruke.


Fotografiju prijateljica koje ponosno pokazuju svoje nove tetovaže, objavio je studio za tetorviranje Thiagotos Tattoo i u objavi čestitao prijateljicama na 30 godina prijateljstva i ljubavi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀THIAGO TOS (@thiagotostattoo) on

.

Mozaik

Izmaštana ‘Trgovina z mešanim blagom’ ima najljepši adventski izlog

Pokraj čarobne trgovine nalaze se starinska dječja kolica i stoljetni aparat za bombone koji je početkom 1920-ih stajao na Glavnom kolodvoru. Ovu instalaciju osmislio je kreativni dvojac “Le prase” iz suvenirnice u Radićevoj ulici.

Objavljeno

|

Autor

Orašari, nekoliko tisuća njih, zaposjeli su advenstki Zagreb, no jedno se mjesto posebno dojmilo našeg fotografa Sandra Bure. Riječ je o “Trgovini z mešanim blagom” koja se smjestila pred ulazom u kino Tuškanac.

Ova filmska scena vraća nas u neke čarobnije zimske dane. Sve je tu; od orašara, preko “505 c crtom” i električnog vlakića pa da mekog toplog mede i balerine mišice koja se vrti na starom gramofonu. Dakako, posve u skladu s programom “Filmski advent u Tuškancu”.


Pokraj izmaštane trgovine nalaze se starinska dječja kolica i stoljetni aparat za bombone koji je početkom 1920-ih stajao na Glavnom kolodvoru. Ovu instalaciju osmislio je kreativni dvojac “Le prase” iz suvenirnice u Radićevoj ulici.

foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP