Prati nas

Mozaik

Iste tetovaže za još čvršću vezu

Obilježile 30 godina prijateljstva istim tetovažama

Poznanika i površnih prijatelja svatko od nas ima mnogo, no onih pravih prijatelja u svačijem je životu relativno malo. A kad prijateljstvo potraje nekoliko desetljeća, to je doista razlog za slavlje. Dvije su prijateljice iz Brazila svoje 30-godišnje prijateljstvo odlučile proslaviti identičnim tetovažama.

Objavljeno

|

foto: thiagotostattoo/Instagram

Vjeruje se kako pravo prijateljstvo može nadvladati sve prepreke i probleme u životu. No život nas ponekad odvede u posve drugom smjeru i udalji od dragih ljudi. No pravo je prijateljstvo otporno i na vrijeme i na udaljenost što najbolje prikazuje primjer dvije prijateljica iz Brazila koje su odlučile svoje prijateljstvo obilježiti identičnim tetovažama.

Da njihovo prijateljstvo nije samo dugotrajno već i vrlo zabavno, otkriva motiv kojeg su odlučile tetovirati: dvije nasmiješene krigle piva koje se drže za ruke.

Fotografiju prijateljica koje ponosno pokazuju svoje nove tetovaže, objavio je studio za tetorviranje Thiagotos Tattoo i u objavi čestitao prijateljicama na 30 godina prijateljstva i ljubavi.

Oglas

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀THIAGO TOS (@thiagotostattoo) on

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.