Prati nas

Mozaik

Iste tetovaže za još čvršću vezu

Obilježile 30 godina prijateljstva istim tetovažama

Poznanika i površnih prijatelja svatko od nas ima mnogo, no onih pravih prijatelja u svačijem je životu relativno malo. A kad prijateljstvo potraje nekoliko desetljeća, to je doista razlog za slavlje. Dvije su prijateljice iz Brazila svoje 30-godišnje prijateljstvo odlučile proslaviti identičnim tetovažama.

Objavljeno

|

foto: thiagotostattoo/Instagram

Vjeruje se kako pravo prijateljstvo može nadvladati sve prepreke i probleme u životu. No život nas ponekad odvede u posve drugom smjeru i udalji od dragih ljudi. No pravo je prijateljstvo otporno i na vrijeme i na udaljenost što najbolje prikazuje primjer dvije prijateljica iz Brazila koje su odlučile svoje prijateljstvo obilježiti identičnim tetovažama.

Da njihovo prijateljstvo nije samo dugotrajno već i vrlo zabavno, otkriva motiv kojeg su odlučile tetovirati: dvije nasmiješene krigle piva koje se drže za ruke.


Fotografiju prijateljica koje ponosno pokazuju svoje nove tetovaže, objavio je studio za tetorviranje Thiagotos Tattoo i u objavi čestitao prijateljicama na 30 godina prijateljstva i ljubavi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀THIAGO TOS (@thiagotostattoo) on

.

Show

Baku (63) iz teretane opsjedaju mladi muškarci. ‘Osjećam se kao da ne starim!’

Mladolika trostruka baka u teretanu odlazi pet puta tjedno. Kaže, ta joj je rutina neophodna kako bi mogla izlaziti s muškarcima koji su nekoliko desetljeća mlađi od nje.

Objavljeno

|

Autor

Lesley Maxwell (63) iz australskog Melbournea prava je fitness profesionalka koja je svoju strast za treniranjem pretočila u posao – naime ona radi kao osobni trener.

Ono što je zanimljivo jest da je počela raditi na svom tijelu tek kada je navršila 48 godina. Odluku je donijela nakon razvoda od 13 godina mlađeg supruga. Samo godinu dana kasnije, osvojila je i prvu sportsku titulu pa je ubrzo ostavila posao vizažistice i promotorice.


Promjeni životnog stila, objašnjava, duguje to što s njom žele izlaziti mladići. I zbog toga se osjeća bolje no ikad. “Obožavam biti jaka i pobjeđivati dečke u podizanju utega. Majka mi je govorila da dečki ne vole mišićave cure, ali ja znam da to nije istina.”

Mladolika trostruka baka u teretanu odlazi pet puta tjedno. Kaže, ta joj je rutina neophodna kako bi mogla izlaziti s muškarcima koji su nekoliko desetljeća mlađi od nje. “Uvijek mi prilaze mlađi muškarci. Osjećam se kao da ne starim.“

Svojim vršnjakinjama savjetuje da porade na prehrani, izbace procesuiranu hranu i takozvano brzogrizno smeće. A onda se trebaju baciti na treniranje s utezima kako bi se tijelo pomladilo, ruke zategnule i stražnjica podignula. Čini se kao dobar savjet. Uostalom, pogledajte.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP