Prati nas

Show

Cjeloživotno obrazovanje

Vlatka Pokos diplomirala je u pedesetoj. Diplomu je posvetila pokojnoj baki

Diplomirala je na studiju oglašavanja i marketinških komunikacija na koledžu Sheridan u Torontu.

Objavljeno

|

Vlatka Pokos (screenshot In Magazin/Facebook)

Hrvatska iseljenica Vlatka Pokos (49) pohvalila se na Instagramu diplomom koju je stekla u Kanadi. Podsjetimo, ova bivša voditeljica i pjevačica, nakon burnog životnog razdoblja, odlučila je 2017. godine potražiti sreću na drugom dijelu planeta.

Diplomirala je na studiju oglašavanja i marketinških komunikacija na koledžu Sheridan u Torontu. “Danas sam diplomirala s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata!!! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba”, napisala je na Instagramu.

“Predivan osjećaj! Zahvalna sam na svemu dobrome u mom životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erina (Japan) Sebastian (Peru) Amanpreet (India)… Ovo su neki od prekrasnih prijatelja iz cijelog svijeta koje sam upoznala na Sheridanu! Sjajno iskustvo, sjajni ljudi”, napisala je uz objavljene fotografije.

Prošle se godine pohvalila indeksom u koji su upisane impresivne ocjene. “Moje ocjene. I to uz rad. Posvećujem ih svim polupismenim ‘piscima’ zlih komentara na portalima i društvenim mrežama! I poručujem im da ulože malo truda i vremena u vlastito obrazovanje. Možda im pomogne da postanu malo manje glupi i zli”, poručila je tada svojim “hejterima”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.