Prati nas

Show

Čuvajte se sunca!

Josipa Lisac i na plažu dolazi u senzacionalnom izdanju. Pogledajte!

Jedna od tajni senzacionalnog izgleda Josipe Lisac je čuvanje od sunca – uvijek i u svakoj prilici. Niti odlazak na plažu nije izuzetak, pa je Josipa pokazala doista neobičan outfit koji je pokrio baš svaki djelić njezine kože. No kao i uvijek, izgledaja je sjajno!

Objavljeno

|

Josipa Lisac (screenshot: HTV)

Diva je uvijek diva – i na pozornici, i u šetnji gradom, i na plaži. Dokazuje to možda i ponajveća među našim divama, Josipa Lisac, koja je na Instagramu podijelila upravo sliku s plaže.

No i prilikom uživanja u moru, Josipa se drži svojeg striktnog režima čuvanja od sunca, pa umjesto da se razgoliti, pokrila se od glave do pete. Njezin kupaći kosti više je nalik opravi za vježbanje, no o čemu god da se radilo, Josipa ga nosi senzacionalno.

Doista, malotko tako dobro nosi svoje godine kao Josipa Lisac: već joj je 69, no to doista nitko ne bi rekao.

Tajnu njezina dobrog izgleda možemo doznati čačkajući dalje po njezinom Instagram profilu gdje možemo vidjeti da se glazbena diva gotovo pobožno čuva sunca, ali i redovito vježba. Josipa Lisac je kao i uvijek – prava inspiracija.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.