Prati nas

Show

Lude pedesete

‘Kao da je izašla iz Briljantina!’ Predsjednica na tematskoj zabavi povodom Dana nezavisnosti

Predsjednica je odjenula točkastu haljinicu, kožnu jaknu i mačkaste sunčale naočale. Prošle je godine, podsjećamo, tema zabave bila Kalifornija pa se predsjednica pojavila u šarenoj košulji.

Objavljeno

|

foto: Veleposlanstvo Sjedinjenih Država/Twitter

I Amerikanci u Hrvatskoj proslavili su Dan nezavisnosti. Središnju svečanost organiziralo je Veleposlanstvo Sjedinjenih Država u Zagrebu. Zabavi s temom pedesetih godina prošlog stoljeća odazvala se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

“Ista Sandy Olsson! Kao da je izašla iz Briljantina”, jedan je od komentara na fotografiju koju je Veleposlanstvo objavilo na društvenim mrežama. Naime, predsjednica je odjenula točkastu haljinicu i kožnu jaknu uz mačkaste sunčale naočale i žutu torbicu. Domaćin, veleposlanik Robert Kohorst, dočekao ju je u trapericama i kožnoj jakni. Prošle je godine, podsjećamo, tema zabave bila Kalifornija pa se predsjednica pojavila u šarenoj košulji.

“Američko Veleposlanstvo u Zagrebu priredilo je zabavu povodom Dana nezavisnosti. Hvala svima koji su došli. Tema su bile pedesete. Zanimljiva zabava sa sjajnom hranom, pićem i glazbom. Sretan rođendan, Ameriko!” stoji na službenom Twitteru Veleposlanstva. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.