Prati nas

Show

Veliki uspjeh

Kolinda: Ponosna sam jer stanem u maskirne hlače koje sam kupila prije deset godina

‘Od masnoća koristim isključivo doamće maslinovo ulje i malo maslaca. U mojem hladnjaku uvijek je mnogo voća i povrća, pogotovo avokada.’

Objavljeno

|

Kolinda Grabar-Kitarović i Kika na Brijunima (screenshot: Gloria/Youtube)

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ugostila je novinare Glorije na Brijunima gdje im je demonstrirala svoj prehrambeni režim pripremajući jela od kvinoje, piletine i avokada. Takovoj prehrani, kaže, duguje svoj novi izgled.

“Iznimno mi je važno što jedem i ne bih mogla biti na dijeti koja uključuje post. Zbog obveza ne smijem biti gladna jer u suprotnom mozak ne funkcionira kako treba. Priznajem, prije sam se znala tješiti hranom, pogotovo sendvičima nakon napornog radnog dana, što me i dovelo do viška kilograma. No danas sam ponosna jer ponovno stanem u maskirne hlače koje sam kupila prije deset godina u SAD-u”, izjavila je za Gloriju.

“Mnogi me pitaju u čemu je tajna moje vitkosti, a ja kažem da dobru liniju zahvaljujem kretanju i mediteranskoj prehrani. Međutim, svima savjetujem da se, prije nego što krenu mršavjeti, posavjetuju s liječnikom ili nutricionistom. Ja sam gotovo sasvim izbacila šećer i ne jedem bijeli kruh. Pijem samo vodu, većinom iz slavine, kavu izbjegavam zbog kofeina, kao i crno vino zbog intolerancije na histamin. Od masnoća koristim isključivo doamće maslinovo ulje i malo maslaca. U mojem hladnjaku uvijek je mnogo voća i povrća, pogotovo avokada”, istaknula je Kolinda Grabar-Kitarović.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.