Prati nas

Vijesti

Milanović: Hrvatski umirovljenici zaslužili su dostojanstven život u normalnoj i uređenoj zemlji

HSU je stao uz Milanovića navodeći da su dosezi njihove ranije suradnje kroz koalicije s Milanovićem mjerljivi.

Objavljeno

|

Zoran Milanović (screenshot: SDPHrvatske/Youtube)

“Zahvaljujem Hrvatskoj stranci umirovljenika što me je podržala i prepoznala kao kandidata za predsjednika Republike koji će nakon izbora brinuti o dobrobiti svih građana”, napisao je na Facebook profilu nekadašnji premijer i bivši šef SDP-a Zoran Milanović.

“Važno je što i vi smatrate da predsjednik mora imati karakter i zastupati vrijednosti slobodnog, otvorenog i progresivnog društva jer takvim stavom pokazujete da brinete i za budućnost svoje djece i unuka. Hrvatski umirovljenici zaslužili su dostojanstven život u normalnoj i uređenoj zemlji. Idemo skupa izboriti se za takvu Hrvatsku”, navodi Milanović u objavi.

Podsjetimo, HSU je stao uz Milanovića navodeći da su dosezi njihove ranije suradnje kroz koalicije s Milanovićem mjerljivi. “Poučeni zajedničkim radom i djelovanjem, sigurni smo da će se Zoran Milanović kao predsjednik brinuti o dobrobiti svih građana Republike Hrvatske”, stoji u obrazloženju ove odluke.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.