Prati nas

Vijesti

Rani interes za politiku

Pavićev nasljednik Aladrović sa 16 godina postao je član HDZ-a, o referendumu kaže: ‘To je volja naroda’

Upitan s koliko se godina učlanio u HDZ, budući ministar rada rekao je da je to bilo jako davno. Sa svojih 16 ili 17 godina, rekao je.

Objavljeno

|

Josip Aladrović (screenshot: Nova TV)

Budući ministar mirovinskog sustava Josip Aladrović dao je svoju prvu izjavu pred Banskim dvorima. “Nadam se da ću opravdati povjerenje, da ću odgovorno obavljati svoj posao i da će se rezultati ministarstva vidjeti u kratkom roku”, rekao je Aladrović.

Kako prenosi N1, istaknuo je da je u ministarstvu velika većina stvari rađena dobro. “Pozvat ćemo socijalne partnere na dijalog, na obnovu Gospodarsko-socijalno vijeće i da socijalnim dijalogom rješavamo probleme koji su nam se u nekom trenutku pojavili.”

Upitan što će učiniti povodom referenduma o mirovinskoj reformi, za koji su sindikati prikupljali potpise, Aladrović je rekao da se na to ne bi očitovao. “S obzirom na broj potpisa koji se dogodio i prethodne radnje, ja se na to ne bih očitovao i rekao bih da je to demokratska volja naroda. Ono što će se događati ubuduće, nastojat ćemo anticipirati”, rekao je.

“Pustimo da Vlada i Ministarstvo uprave obave svoj posao, vidjet ćemo kako će ti glasovi biti brojeni, je li ih dovoljno i pustimo da se dogodi ono što će u budućim trenucima biti bitno za mirovinsku reformu”, rekao je.

Upitan s koliko se godina učlanio u HDZ, budući ministar rada rekao je da je to bilo jako davno. “Sa svojih 16 ili 17 godina”, kazao je. Istaknuo je da je svoj posao kao ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje obavljao korektno i kvalitetno.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.