Prati nas

Show

Dinastija Trump

Donald Trump (73) deseti je put postao djed

Sam Trump ima petero djece s tri različite žene. Donald mlađi podario mu je petero unučadi, a Ivanka troje. Sinu Ericu ovo je drugo dijete.

Objavljeno

|

screenshot: Youtube

Kontroverzni američki predsjednik Donald Trump još je jednom postao djed. Njegov sin Eric i snaha Lara u ponedjeljak su dobili djevojčicu koju su nazvali Caroline Dorothy Trump. Par od ranije ima i sina.

“Lara Trump i ja presretni smo što možemo pozdraviti Carolinu Dorothy Trump na ovome svijetu. Već te volimo!” napisao je Eric Trump na Twitteru.

Sam Trump ima petero djece s tri različite žene. Sin Donald mlađi podario mu je petero unučadi, a kći Ivanka troje.

Podsjetimo, godine 1977. oženio je češku manekenku Ivanu Zelničkovu s kojom je imao dva sina i kći. Razveli su se 1992. godine. Druga supruga bila mu je američka glumica Marla Maples koju je oženio 1993. godine. U ovom braku rodila se jedna kći. Razveli su se 1999. godine. U treći brak ušao je 2005. godine sa slovenskim fotomodelom Melanijom Knavs s kojom ima sina.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.