Prati nas

Show

‘Kakve butke!’ Jadranka Kosor objavila fotku u vrućim hlačicama

Kosor prati trendove pa na društvenim mrežama povremeno objavljuje fotografije iz mladosti, ali i selfije iz, recimo, lifta koji je omiljeno mjesto za slikanje puno mlađim generacijama.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Tko je muž Jadranke Kosor?
Jadranka Kosor (foto: Twitter)

“Sjećanje na davno ljeto”, napisala je bivša premijerka i nekadašnja prva žena HDZ-a Jadranka Kosor uz fotografiju iz vremena kada, vjerojatno, nije ni sanjala političku karijeru koja joj se dogodila. Vruće bijele hlačice, bijela majica s poludugim rukavima, crne sunčane naočale, bijela torba i crni remen kojim je istaknula struk, izazvali su salve komplimenata na Twitteru.

“Kakva savršena dužina rukava. Otmjeno!” “Dovoljno je gledati i slušati vas na televiziji i shvatiti kakav seksepil posjedujete.” “Koja mačka!” “Dobre butke!” “Vaša klasa nikad nije bila upitna, poštovana gospođo.” To su samo neki od komentara koji su ostavili obožavatelji ove političarke ispod fotografije.


Podsjetimo, Kosor prati trendove pa na društvenim mrežama povremeno objavljuje fotografije iz mladosti, ali i selfije iz, recimo, lifta koji je omiljeno mjesto za slikanje puno mlađim generacijama.

.

Show

Gradonačelniku Milanu Bandiću zabranjeno je govoriti tjedan dana

Iz ureda Milana Bandića priopćeno je kako je gradonačelnik u KBC-u Zagreb operiran te se osjeća dobro i na kućnoj je njezi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Prvomajski grah u Maksimiru, 2019.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u petak je operirao glasnice i uspješno se oporavlja na kućnoj njezi, priopćeno je iz njegova ureda.

Operativni zahvat u KBC-u Zagreb prošao je bez komplikacija, gradonačelnik se dobro osjeća i očekuje povratak uobičajenim radnim obvezama već u subotu, do kada ga mijenja zamjenica doc. dr. sc. Olivera Majić. Zahvaljujući timskom i predanom radu suradnika – svi poslovni procesi Gradske uprave realiziraju se nesmetano, poručuju iz Bandićeva ureda.


Gradonačelnik bi svoje radne zadaće mogao početi obavljati i ranije, no uvažavajući preporuke liječnika prema kojima se treba suzdržavati od govora najmanje tjedan dana. Istovremeno, zahvaljuje svima na porukama podrške i željama za brz oporavak koje svakodnevno prima.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP