Prati nas

Show

‘Kakve butke!’ Jadranka Kosor objavila fotku u vrućim hlačicama

Kosor prati trendove pa na društvenim mrežama povremeno objavljuje fotografije iz mladosti, ali i selfije iz, recimo, lifta koji je omiljeno mjesto za slikanje puno mlađim generacijama.

Objavljeno

|

Tko je muž Jadranke Kosor?
Jadranka Kosor (foto: Twitter)

“Sjećanje na davno ljeto”, napisala je bivša premijerka i nekadašnja prva žena HDZ-a Jadranka Kosor uz fotografiju iz vremena kada, vjerojatno, nije ni sanjala političku karijeru koja joj se dogodila. Vruće bijele hlačice, bijela majica s poludugim rukavima, crne sunčane naočale, bijela torba i crni remen kojim je istaknula struk, izazvali su salve komplimenata na Twitteru.

“Kakva savršena dužina rukava. Otmjeno!” “Dovoljno je gledati i slušati vas na televiziji i shvatiti kakav seksepil posjedujete.” “Koja mačka!” “Dobre butke!” “Vaša klasa nikad nije bila upitna, poštovana gospođo.” To su samo neki od komentara koji su ostavili obožavatelji ove političarke ispod fotografije.


Podsjetimo, Kosor prati trendove pa na društvenim mrežama povremeno objavljuje fotografije iz mladosti, ali i selfije iz, recimo, lifta koji je omiljeno mjesto za slikanje puno mlađim generacijama.

.

Show

Rastežući se u teretani, elastična Madonna proslavila je 61. rođendan

Da je bilo koja pjevačica njene generacije objavila ovakav video, svrstali smo ga u rubriku ‘bizarno’. No ovo je od Madonne potpuno očekivano.

Objavljeno

|

Autor

“Ovako se Madame X priprema za dan” stoji pored video zapisa koji je objavila planetarna pop ikona Madonna – slaveći 61. rođendan. Dakako, riječ je o vježbanju rutine za nastupe, budući da je pjevačica nedavno izdala novi album “Madame X”.

Video objavljen na Instagramu svjedoči o iznimnoj gipkosti pjevačice, ali i o tome da gotovo nikada ne ispušta mobitel iz ruku, čak ni kada vježba. “Kraljica”, kako je mnogi zovu, i po tjelesnoj kondiciji, ali i po životnim navikama, može se natjecati sa sasma mladim djevojkama. Turneja za koju se pjevačica priprema počet će u New Yorku 12. rujna. Pogledajte video.


Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP