Prati nas

Show

‘Kakve butke!’ Jadranka Kosor objavila fotku u vrućim hlačicama

Kosor prati trendove pa na društvenim mrežama povremeno objavljuje fotografije iz mladosti, ali i selfije iz, recimo, lifta koji je omiljeno mjesto za slikanje puno mlađim generacijama.

Objavljeno

|

Tko je muž Jadranke Kosor?
Jadranka Kosor (foto: Twitter)

“Sjećanje na davno ljeto”, napisala je bivša premijerka i nekadašnja prva žena HDZ-a Jadranka Kosor uz fotografiju iz vremena kada, vjerojatno, nije ni sanjala političku karijeru koja joj se dogodila. Vruće bijele hlačice, bijela majica s poludugim rukavima, crne sunčane naočale, bijela torba i crni remen kojim je istaknula struk, izazvali su salve komplimenata na Twitteru.

“Kakva savršena dužina rukava. Otmjeno!” “Dovoljno je gledati i slušati vas na televiziji i shvatiti kakav seksepil posjedujete.” “Koja mačka!” “Dobre butke!” “Vaša klasa nikad nije bila upitna, poštovana gospođo.” To su samo neki od komentara koji su ostavili obožavatelji ove političarke ispod fotografije.

Podsjetimo, Kosor prati trendove pa na društvenim mrežama povremeno objavljuje fotografije iz mladosti, ali i selfije iz, recimo, lifta koji je omiljeno mjesto za slikanje puno mlađim generacijama.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.