Prati nas

Vijesti

Povratak otpisanog

Silvano Hrelja izlazi iz Kluba Glasa: ‘Vraćam se starom jatu!’

Ima puno posla, a Hrvatska krenula previše krivo da bi se jeftino mogla izvući, kaže predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika.

Objavljeno

|

Silvano Hrelja brani Plenkovićevu mirovinsku reformu. Na optužbe o nacionalizaciji drugog mirovinskog stupa odgovara da se negdje mora ulagati te da su reakcije oporbe - pretjerano dramljenje.
Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Silvano Hrelja izlazi iz Kluba saborskih zastupnika Glasa da bi ušao u Klub nezavisnih zastupnika.

U Amsterdamsku koaliciju je ušao, kaže, jer je ta koalicija bila jedina mogućnost za izlazak stranke na europarlamentarne izbore. Sada se, objasnio je, vraća u staro jato i koalicijskom sporazumu s SDP-om kako bi zajedno pronašli rješenje za hrvatske probleme.

 

“Dosta se družim sa SDP-ovcima i pokušavamo osmišljavati zajedničke platforme i suradnja je odlična, podržali smo istog predsjedničkog kandidata i to je to”, rekao je Hrelja na upit Hine o intenziviranju suradnje sa  SDP-om. “Ima puno posla, a Hrvatska krenula previše krivo da bi se jeftino mogla izvući”, zaključuje prvak HSU-a.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.