Prati nas

Ljubav

Nije ju briga za osude okoline

Hattie (83) izlazi samo s mladim dečkima. Poručuje vam: ‘Starenje je okej’

‘Imala sam 55 godina i dala sam oglas u novine. Uslijedio je niz ljubavnika. Cijelo vrijeme sam se nadala da će netko od njih poželjeti ostati sa mnom.’

Objavljeno

|

screenshot: Barcroft TV

“Na Tinderu sam da bih pronašla mlade ljubavnike. Udobno sam obučena. Ne nosim donje rublje” govori ‘skockana’ žena s vrlo modernom frizurom, odjevena u srebrnu haljinu dubokog dekoltea i golih ramena. Sprema se na spoj. “Naći ćemo se na piću. Ako sve bude u redu, idemo u moj apartman gdje ćemo se seksati“, govori dok joj na dogovorenom mjestu prilazi Shaun, nabildani tamnoputi mladić.

Riječi su to 83-godišnje Hattie Retroage, koja je za Youtube serijal Extreme love otkrila svoju neobuzdanu stranu. Njujorčanka tako kaže da vjerojatno zna više o muškim genitalijama, nego što to znaju liječnici.

“Fascinantna starija ljepotica traži stabilnog mladog prijatelja, ljubavnika za avanturu i strast. U obzir ne dolaze Trumpovi podržavatelji i promiskuitetni”, stoji u opisu profila koji je postavila na najpoznatiji portal za hofiranje – Tinder.

Na pitanje izlazi li samo s mlađim muškarcima, Hattie odgovara da su njeni vršnjaci već pomrli. “Stariji brinu zbog starenja. I ja brinem zbog starenja. Ali mladići se ne boje starenja, nisu preplašeni. Ponekad izgube erekciju, ako nešto pođe krivo. Ali većinom se ne brinu da neće biti tvrdi. Osim toga, u zadnje vrijeme se jako trude zadovoljiti ženu. Tako nije bilo dok sam bila mlađa”, objašnjava svoju ljubavnu filozofiju.

Na Tinderu je osam mjeseci. Kaže da joj taj servis omogućuje stabilan dotok mlađih muškaraca. Priznaje, jednom je završila u krevetu s 19-godišnjim mladićem iz Ekvadora. “Da sam to znala, vjerojatno se ne bih upustila u seks s njim.”

Nakon razvoda, usprkos očekivanjima, nije se udala. “Ali bila sam napaljena. Imala sam 55 godina i dala sam oglas u novine. Uslijedio je niz ljubavnika. Cijelo vrijeme sam se nadala da će netko od njih poželjeti ostati sa mnom. Nisam imala stalnog ljubavnika. To me je emocionalno dotuklo. Plakala sam, ali ta je faza trajala desetljećima. Padala sam u depresije. Kada sam shvatila da neću pronaći stalnog partnera, odlučila sam prerezati sponu između mojeg srca i međunožja. Od tada sam super.”

Dok ju snimaju, Hattie videovezom razgovara s kćerkom. “Je li ti kad bilo neugodno zbog mene”, pita je. “Jednom. Kada si mi rekla da si u studentskom domu i tada sam pomislila da si pretjerala”, odgovara kćer ove zavodnice uz smijeh.

Mladi Shaun pak objašnjava da mu je starija žena seksualna maštarija, iako nema previše iskustva u tom području. “Sviđa mi se njena vesela osobnost i iskrenost. Spoj je prošao dobro. Zanimljiv je s obzirom na moje ranije iskustvo.”

“Jako je drag. On je vrlo seksualan muškarac, ja sam jako seksualna žena. Ne znamo u kojem će se smjeru to razvijati. Vjerojatno će me masirati, ja ću masirati njega. I tko zna…” kaže Hattie pa zaključuje da je njena misija ohrabriti mlade žene i muškarce: “Kad me vide, reći će da je starenje okej. Reći će da će se brinuti o sebi i prihvatiti nov način starenja.”

Pogledajte cijelu priču:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.