Prati nas

Show

vesela i aktivna

Jednom komad, uvijek komad: Sjećate li se Yvette iz “Allo, Allo”

Britanska glumica Vicki Michelle najpoznatije je po svojoj ulozi zavodljive konobarice Yvette iz kultne serije “Allo, Allo”. Vicki i dan danas plijeni svojom ljepotom, iako je na pragu osmog desetljeća života. Osim na TV-u i u kazalištu, Vicki u posljednje vrijeme radi i kao radijska voditeljica.

Objavljeno

|

Vicki Michelle (foto: Instagram)

“Oh, Rene, crush me in your arms!”, svi još pamtimo legendarnu rečenicu uz koju se zanosna Yvette bacala u Reneovo naručje kad mu žene Edith ne bi bilo u blizini. Fore iz kultne serije “Allo, Allo!” još uvijek se prepričavaju, a svaka repriza gleda kao da se emitira prvi put.

Zavodljivu konobaricu Yvette glumila je jednako zavodljiva britanska glumica Vicki Michelle, a ta joj je uloga promijenila život i zauvijek je obilježila. Upravo zbog te je uloge postala poznata širom svijeta, iako je nastupila u još mnogo filmova, serija i kazališnih predstava.


No možda niste znali da je, osim pred kamerama i na kazališnim pozornicama, Vicki vrlo aktivna i na društvenim mrežama te na Instagramu redovito objavljuje pojedinosti iz svojeg privatnog i poslovnog života.

Zavirili smo u njezin Instagram profil i, iskreno, oduševili se kad smo shvatili da je Vicki i dalje pravi komad, iako joj je već 69 godina. “Kad je netko lijep, lijep je bez obzira na godine”, kaže jedan Instagram pratitelj, a drugi dodaje da je Vicki pravo “nacionalno blago”.

Upravo putem Instagrama, Vicki je obavijestila svoje pratitelje i da ponovno kreće njezina radijska emisija Vix Mix na radiju Phoenix98fm u kojoj pušta glazbu i čavrlja sa slušateljima o raznim zanimljivostima. Dosad emitirane Vickine emisije možete poslušati OVDJE.

Vicki je zajedno s kolegama iz serije nedavno sudjelovala na Retro festivalu u Gloucesteru:

.

Show

Faca iz Seksa i grada u 64. godini dobit će drugog sina

Objavljeno

|

Autor

Glumac Chris North, najpoznatiji po ulozi Face u kultnoj seriji „Seks i grad“, očekuje drugo dijete u 64. godini života.

Sa suprugom Tarom Lynn Wilson (37) već ima sina Oreaona (11), a i drugo dijete će im biti dječak. „Oreon će dobiti brata. Moram uhvatiti kondiciju“, napisao je na Instagramu North uz fotografiju nasmiješene Tare.


Paru je među prvima čestitala Northova televizijska ljubav – Sarah Jessica Parker, koja je u seriji glumila spisateljicu Carrie Bradshaw.

Tara je 27 godina mlađa od glumca s kojim je počela izlaziti 2002. godine, da bi se deset godina kasnije i vjenčali.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP