Prati nas

Show

vesela i aktivna

Jednom komad, uvijek komad: Sjećate li se Yvette iz “Allo, Allo”

Britanska glumica Vicki Michelle najpoznatije je po svojoj ulozi zavodljive konobarice Yvette iz kultne serije “Allo, Allo”. Vicki i dan danas plijeni svojom ljepotom, iako je na pragu osmog desetljeća života. Osim na TV-u i u kazalištu, Vicki u posljednje vrijeme radi i kao radijska voditeljica.

Objavljeno

|

Vicki Michelle (foto: Instagram)

“Oh, Rene, crush me in your arms!”, svi još pamtimo legendarnu rečenicu uz koju se zanosna Yvette bacala u Reneovo naručje kad mu žene Edith ne bi bilo u blizini. Fore iz kultne serije “Allo, Allo!” još uvijek se prepričavaju, a svaka repriza gleda kao da se emitira prvi put.

Zavodljivu konobaricu Yvette glumila je jednako zavodljiva britanska glumica Vicki Michelle, a ta joj je uloga promijenila život i zauvijek je obilježila. Upravo zbog te je uloge postala poznata širom svijeta, iako je nastupila u još mnogo filmova, serija i kazališnih predstava.

No možda niste znali da je, osim pred kamerama i na kazališnim pozornicama, Vicki vrlo aktivna i na društvenim mrežama te na Instagramu redovito objavljuje pojedinosti iz svojeg privatnog i poslovnog života.

Zavirili smo u njezin Instagram profil i, iskreno, oduševili se kad smo shvatili da je Vicki i dalje pravi komad, iako joj je već 69 godina. “Kad je netko lijep, lijep je bez obzira na godine”, kaže jedan Instagram pratitelj, a drugi dodaje da je Vicki pravo “nacionalno blago”.

Upravo putem Instagrama, Vicki je obavijestila svoje pratitelje i da ponovno kreće njezina radijska emisija Vix Mix na radiju Phoenix98fm u kojoj pušta glazbu i čavrlja sa slušateljima o raznim zanimljivostima. Dosad emitirane Vickine emisije možete poslušati OVDJE.

Vicki je zajedno s kolegama iz serije nedavno sudjelovala na Retro festivalu u Gloucesteru:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.