Prati nas

Show

vesela i aktivna

Jednom komad, uvijek komad: Sjećate li se Yvette iz “Allo, Allo”

Britanska glumica Vicki Michelle najpoznatije je po svojoj ulozi zavodljive konobarice Yvette iz kultne serije “Allo, Allo”. Vicki i dan danas plijeni svojom ljepotom, iako je na pragu osmog desetljeća života. Osim na TV-u i u kazalištu, Vicki u posljednje vrijeme radi i kao radijska voditeljica.

Objavljeno

|

Vicki Michelle (foto: Instagram)

“Oh, Rene, crush me in your arms!”, svi još pamtimo legendarnu rečenicu uz koju se zanosna Yvette bacala u Reneovo naručje kad mu žene Edith ne bi bilo u blizini. Fore iz kultne serije “Allo, Allo!” još uvijek se prepričavaju, a svaka repriza gleda kao da se emitira prvi put.

Zavodljivu konobaricu Yvette glumila je jednako zavodljiva britanska glumica Vicki Michelle, a ta joj je uloga promijenila život i zauvijek je obilježila. Upravo zbog te je uloge postala poznata širom svijeta, iako je nastupila u još mnogo filmova, serija i kazališnih predstava.


No možda niste znali da je, osim pred kamerama i na kazališnim pozornicama, Vicki vrlo aktivna i na društvenim mrežama te na Instagramu redovito objavljuje pojedinosti iz svojeg privatnog i poslovnog života.

Zavirili smo u njezin Instagram profil i, iskreno, oduševili se kad smo shvatili da je Vicki i dalje pravi komad, iako joj je već 69 godina. “Kad je netko lijep, lijep je bez obzira na godine”, kaže jedan Instagram pratitelj, a drugi dodaje da je Vicki pravo “nacionalno blago”.

Upravo putem Instagrama, Vicki je obavijestila svoje pratitelje i da ponovno kreće njezina radijska emisija Vix Mix na radiju Phoenix98fm u kojoj pušta glazbu i čavrlja sa slušateljima o raznim zanimljivostima. Dosad emitirane Vickine emisije možete poslušati OVDJE.

Vicki je zajedno s kolegama iz serije nedavno sudjelovala na Retro festivalu u Gloucesteru:

.

Show

Milku Babović udario automobil: ‘Ja sam stara sportašica, znam padati!’

Godine su ipak tu, pa i komplikacije s vidom, što je Milki danas i najveći problem. Kaže da već dvije godine ne može gledati televiziju, iako je i dalje sve zanima.

Objavljeno

|

Autor

Ples sa zvijezdama

Novinarska legenda i nekadašnja atletičarka Milka Babović (91) ovih je dana doživjela prometnu nesreću. Kako je ispričala za Glas Istre, dogodilo se to za njenih redovitih kratkih šetnji Zagrebom.

“Nažalost, prije par dana na mene je naletio auto. Išla sam preko ceste, a vozač je vidio mjesto za parkiranje i udario me. Pala sam, ali sam ujedno i strogo zavikala ‘ne smijete tako'”, posve mirno objašnjava Babović i dodaje: “Ali ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada”.


Godine su ipak tu, pa i komplikacije s vidom, što je Milki danas i najveći problem. Kaže da već dvije godine ne može gledati televiziju, iako je i dalje sve zanima. Ne može ni čitati, ali uz sve to zadržala je dobro raspoloženje i sva puna oduševljenja priča o starim vremenima, kada je učila novinarstvo, javlja Glas Istre.

“Znala sam baciti pisaću mašinu kad bih bila ljuta. To su bila druga vremena, bilo je puno entuzijazma, a onda je slijedilo vrijeme multinacionalnih kompanija kada se sve gledalo, i danas se gleda, kroz novac. Novinari ne smiju ući u to kolo”, ispričala je.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP