Prati nas

Vijesti

Gradonačelnik Hrvatske?

Nacional piše da će Bandić dati ostavku i kandidirati se za predsjednika

‘Hrvatskoj je potreban novi Tuđman, čovjek koji će lupiti šakom o stol i koji će ujediniti ljude na tragu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti’, kazao je Bandić.

Objavljeno

|

Prvomajski grah u Maksimiru, 2019.
foto: Sandro Bura

Krajem rujna više ništa neće biti isto, najavio je 5. kolovoza gradonačelnik Milan Bandić u Kninu. Tjednik Nacional sada piše da bi to mogao biti zaokret u njegovoj političkoj karijeri. Gradonačelnik će, navodno, dati ostavku na mjesto gradonačelnika Zagreba i ući u utrku za predsjednika.

Tjedniku su tu, kako donosi na naslovnici, potvrdila dva izvora. U slučaju poraza on bi, tvrdi se, podržao Kolindu Grabar-Kitarović. Potom bi ojačao svoju stranku i postao ključni koalicijski partner buduće HDZ-ove vlade. Nova zagrebačka gradonačelnica, piše Nacional, u tom slučaju postaje Jelena Pavičić Vukičević.

“Hrvatskoj je potreban novi Tuđman, čovjek koji će lupiti šakom o stol i koji će ujediniti ljude na tragu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti”, ustvrdio je zagrebački gradonačelnik tijekom proslave obljetnice Oluje u Kninu. Tom prilikom nije želio komentirati kandidate za predsjednika.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.