Prati nas

Vijesti

Joža Manolić Kolindi predviđa debakl: Izbacila je Tita i zamjerila se polovici Hrvatske

Drugi hrvatski premijer misli da je vrijeme stolovanja Kolinde Grabar-Kitarović na Pantovčaku – završeno.

Objavljeno

|

Joža Manolić (screenshot: N1)

Bivši hrvatski premijer Josip Joža Manolić (99), i jedan od najdugovječnijih Hrvata, predvidio je izborni debakl Kolinde Grabar-Kitarović. Razloge tomu vidi u zamjeranju građanima koji vole nekadašnjeg doživotnog predsjednika Jugoslavije Josipa Broza Tita.

“Ne može pobijediti jer je polovica Hrvatske odmah na početku protiv nje zbog izbacivanja Tita kao nosioca jednog antifašizma. Sad ćemo mi objediniti i SDP i antifašizam i mislim da ćemo već u prvom krugu dobiti bitku protiv gospođe”, kaže ovaj političar kojeg mnogi, zbog rada u hrvatskim i jugoslavenskim obavještajnim službama, zovu i hrvatskim Jamesom Bondom.

Predsjednik će već u prvom krugu, uvjeren je Manolić, postati esdepeovac: “Jer je SDP napravio stratešku platformu da kandidira jednog čovjeka, jer se bira jedan predsjednik. Iza kandidata je stala čitava stranka, stat će čitav SDP i stat će anftifašizam. Možemo već u prvom krugu dobiti pobjedu.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.