Prati nas

Vijesti

Joža Manolić Kolindi predviđa debakl: Izbacila je Tita i zamjerila se polovici Hrvatske

Drugi hrvatski premijer misli da je vrijeme stolovanja Kolinde Grabar-Kitarović na Pantovčaku – završeno.

Objavljeno

|

Joža Manolić (screenshot: N1)

Bivši hrvatski premijer Josip Joža Manolić (99), i jedan od najdugovječnijih Hrvata, predvidio je izborni debakl Kolinde Grabar-Kitarović. Razloge tomu vidi u zamjeranju građanima koji vole nekadašnjeg doživotnog predsjednika Jugoslavije Josipa Broza Tita.

“Ne može pobijediti jer je polovica Hrvatske odmah na početku protiv nje zbog izbacivanja Tita kao nosioca jednog antifašizma. Sad ćemo mi objediniti i SDP i antifašizam i mislim da ćemo već u prvom krugu dobiti bitku protiv gospođe”, kaže ovaj političar kojeg mnogi, zbog rada u hrvatskim i jugoslavenskim obavještajnim službama, zovu i hrvatskim Jamesom Bondom.


Predsjednik će već u prvom krugu, uvjeren je Manolić, postati esdepeovac: “Jer je SDP napravio stratešku platformu da kandidira jednog čovjeka, jer se bira jedan predsjednik. Iza kandidata je stala čitava stranka, stat će čitav SDP i stat će anftifašizam. Možemo već u prvom krugu dobiti pobjedu.”

.

Vijesti

Pozvao djevojku na prvi spoj pa joj pokazao mrtvu baku u kredencu

U video snimci koju su objavili priznao je kako je staricu zadavio šalom. Za ovo namjerno ubojstvo prijeti mu 15 godina iza rešetaka po ukrajinskom zakonu.

Objavljeno

|

Autor

Ubio je baku

23-godišnji Ukrajinac iz Kijeva pritvoren je nakon prvog spoja s djevojkom koja ga, sigurni smo, nikada neće zaboraviti. Naime, nakon što ju je doveo kući, pokazao joj je svoju mrtvu baku koju je držao položenu u kredencu. Truplo 82-godišnjakinje je imalo navučeno plastičnu vrećicu preko glave.

Ukrajinski mediji javljaju da se nesuđeni par upoznao preko interneta te da je šokirana djevojka uspjela pobjeći i pozvati policiju. Nakon što je došla policija, mladić je priznao da je baku zadavio dok su se svađali oko naslonjača.


Policija je objavila kako im je zločinac od ranije poznat zbog krađe automobila. U video snimci koju su objavili priznao je kako je staricu zadavio šalom. Za ovo namjerno ubojstvo prijeti mu 15 godina iza rešetaka po ukrajinskom zakonu.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP