Prati nas

Show

Samo plava boja

‘Naša hrvatska sirena’ Šuica iskoristila zadnje zrake sunca pa objavila fotke u kupaćem kostimu

Prema nizu priloženih fotografija dade se zaključiti da je jedna od najmoćnijih žena europske politike uživala sa suprugom na jahti. Bračni par posjeduje 12-metarsku jahtu ‘Dubica’, čija se sadašnja vrijednost procjenjuje na više od 1,3 milijuna kuna.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: Dubravka Šuica/Facebook

Hrvatska eurozastupnica i buduća povjerenica Europske komisije za demografiju i demokraciju Dubravka Šuica (62) iskoristila je zadnje dane produženog ljeta. Na Facebooku je objavila niz fotografija koje ju prikazuju u ljetnim radostima uz poruku: “More naše plavo”.

“A sutra već posao”, požalila se političarka koja ni kada je riječ o kupaćem kostimu ne odustaje od stranačke boje. “Blago vama, mi nemamo gdje da se isplivamo”, jedan je od komentara objavljenih pod fotografijama. Drugi komentator pak ne krije oduševljenje pa kaže: “Naša hrvatska sirena. K’o Ester Williams, samo bolja!”


Prema nizu priloženih fotografija dade se zaključiti da je jedna od najmoćnijih žena europske politike uživala sa suprugom na jahti. Bračni par posjeduje 12-metarsku jahtu “Dubica“, čija se sadašnja vrijednost procjenjuje na više od 1,3 milijuna kuna. 

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP