Prati nas

Show

Samo plava boja

‘Naša hrvatska sirena’ Šuica iskoristila zadnje zrake sunca pa objavila fotke u kupaćem kostimu

Prema nizu priloženih fotografija dade se zaključiti da je jedna od najmoćnijih žena europske politike uživala sa suprugom na jahti. Bračni par posjeduje 12-metarsku jahtu ‘Dubica’, čija se sadašnja vrijednost procjenjuje na više od 1,3 milijuna kuna.

Objavljeno

|

foto: Dubravka Šuica/Facebook

Hrvatska eurozastupnica i buduća povjerenica Europske komisije za demografiju i demokraciju Dubravka Šuica (62) iskoristila je zadnje dane produženog ljeta. Na Facebooku je objavila niz fotografija koje ju prikazuju u ljetnim radostima uz poruku: “More naše plavo”.

“A sutra već posao”, požalila se političarka koja ni kada je riječ o kupaćem kostimu ne odustaje od stranačke boje. “Blago vama, mi nemamo gdje da se isplivamo”, jedan je od komentara objavljenih pod fotografijama. Drugi komentator pak ne krije oduševljenje pa kaže: “Naša hrvatska sirena. K’o Ester Williams, samo bolja!”


Prema nizu priloženih fotografija dade se zaključiti da je jedna od najmoćnijih žena europske politike uživala sa suprugom na jahti. Bračni par posjeduje 12-metarsku jahtu “Dubica“, čija se sadašnja vrijednost procjenjuje na više od 1,3 milijuna kuna. 

.

Show

Ivana Banfić proslavila je 50. rođendan: Puna sam energije i ne boli me ništa

Pjevačica se povukla sa scene i sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom odabrala mirniji i povučeniji život u mjestu pored Siska, gdje uzgajaju svoje voće i povrće.

Objavljeno

|

Autor

Jedna od najvećih „krodenserica“ Ivana Banfić proslavila je 16. studenog 50. rođendan. Pjevačica, kaže, nema straha od ulaska u drugo životno poluvrijeme. Dapače, tvrdi da u prvih 50 godina ne bi ništa mijenjala.

“Kada pogledam svoj život unazad sve je točno kako je trebalo biti, nije moglo drugačije. Sva iskustva dovela su me do trenutka gdje se nalazim danas, a sada mi je najbolje razdoblje života, zrela sam, iskustvo je tu i veselim se životu. Jednostavno, zar ne?” izjavila je za Gloriju.


“Iskreno, uopće nemam taj osjećaj da mi je 50. Osjećam se bolje no ikad, puna energije, tijelo mi je jako i zdravo, ništa me ne boli. Imam samo taj jedan život i planiram ga živjeti punim plućima, bez straha”, zaključila je I. Bee.

Pjevačica se povukla sa scene i sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom odabrala mirniji i povučeniji život u selu Stara Drenčina pored Siska, gdje uzgajaju svoje voće i povrće.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP