Prati nas

Show

Samo plava boja

‘Naša hrvatska sirena’ Šuica iskoristila zadnje zrake sunca pa objavila fotke u kupaćem kostimu

Prema nizu priloženih fotografija dade se zaključiti da je jedna od najmoćnijih žena europske politike uživala sa suprugom na jahti. Bračni par posjeduje 12-metarsku jahtu ‘Dubica’, čija se sadašnja vrijednost procjenjuje na više od 1,3 milijuna kuna.

Objavljeno

|

foto: Dubravka Šuica/Facebook

Hrvatska eurozastupnica i buduća povjerenica Europske komisije za demografiju i demokraciju Dubravka Šuica (62) iskoristila je zadnje dane produženog ljeta. Na Facebooku je objavila niz fotografija koje ju prikazuju u ljetnim radostima uz poruku: “More naše plavo”.

“A sutra već posao”, požalila se političarka koja ni kada je riječ o kupaćem kostimu ne odustaje od stranačke boje. “Blago vama, mi nemamo gdje da se isplivamo”, jedan je od komentara objavljenih pod fotografijama. Drugi komentator pak ne krije oduševljenje pa kaže: “Naša hrvatska sirena. K’o Ester Williams, samo bolja!”

Prema nizu priloženih fotografija dade se zaključiti da je jedna od najmoćnijih žena europske politike uživala sa suprugom na jahti. Bračni par posjeduje 12-metarsku jahtu “Dubica“, čija se sadašnja vrijednost procjenjuje na više od 1,3 milijuna kuna. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.