Prati nas

Vijesti

Sila ne pita

Olakšala se na nezgodnom mjestu. Božica (58) će platiti 500 kuna kazne i sudskih troškova

‘Zatekla sam okrivljenicu u dvorištu III. PP kako vrši malu nuždu. Taj dio dvorišta je vidljiv pogledima s ulice, a u isto vrijeme je u policijskoj postaji bilo više osoba koje su bile na kriminalističkoj obradi.’

Objavljeno

|

foto: Gilles Desjardins/Unsplash

Zbog vršenja male nužde u dvorištu III. policijske postaje u Zagrebu dok se netko od njezinih članova obitelji nalazio na kriminalističkoj obradi, na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu sa 300 kuna je kažnjena Božica Š. (58), javlja Jutarnji list.  Dužna je platiti i 200 kuna troškova prekršajnog postupka.

Prema optužnom prijedlogu, ona je 30. kolovoza u dvorištu policijske postaje u Dubravi, tik uz ulicu, mokrila, čime je omalovažavala moralne osjećaje prolaznika. Time je prekršila članak 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Na niti jednom od tri ročišta Božica Š. se nije pojavila jer do nje nisu stizali pozivi s obzirom na to da na adresi u Pitomači na kojoj je prijavljena, ne stanuje duže vrijeme.

“Zatekla sam okrivljenicu u dvorištu III. PP kako vrši malu nuždu. Taj dio dvorišta je vidljiv pogledima s ulice, a u isto vrijeme je u policijskoj postaji bilo više osoba koje su bile na kriminalističkoj obradi”, prisjetila se policajka u sudnici.

Inače, Božica Š.  je od prije poznata policiji te joj ovo nije bio prvi prekršajni prijestup.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.