Prati nas

Show

Politika i rock

Prljavo kazalište: ‘Nismo se prodali. I Mick Jagger je primio titulu od britanske kraljice’

‘Heroji ulice’ u prije desetak dana na Pantovčaku od predsjednice dobili Povelju Republike Hrvatske za promicanje domoljublja i 40 godina rada. Nakon toga je predsjednica u rokerskom izdanju posjetila koncert Prljavaca u zagrebačkoj Areni.

Objavljeno

|

foto: Ured PRH

Nakon brojnih kritika da su se “prodali” u predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar-Kitarović, oglasilo se i Prljavo kazalište.

“Možeš misliti! ‘Prodali’ smo ga isto kao što ga je ‘prodao’ i Mick Jagger koji je prije 15 godina postao sir Mick, prodali smo ga kao i ‘Kraljičini vitezovi’ Paul McCartney ili Bono Vox. To su besmislice! Mi smo ponosni na ovo priznanje, ono je dokaz svim klincima koji danas sviraju po garažama da njihova ljubav prema rock and rollu nije niškoristi, kako su nama prije četrdeset godina naši starci govorili. Ovo priznanje je dokaz da rock and roll u Hrvatskoj nije samo hobi”, izjavio je za Jutarnji list bubnjar benda Tihomir Fileš (57).

Podsjetimo, “heroji ulice” su prije desetak dana na Pantovčaku od predsjednice dobili Povelju Republike Hrvatske za promicanje domoljublja i 40 godina rada. Nakon toga je predsjednica u rokerskom izdanju posjetila koncert Prljavaca u zagrebačkoj Areni.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.