Prati nas

Show

Funkcionalna mama

Jelena Miholjević (50): ‘Imam više planova i želja nego u tridesetima’

Rođendan je, kaže, proslavila fenomenalno, na koncertu Chemichal Brothersa i na nekoliko slavlja s prijateljima i obitelji doma.

Objavljeno

|

Jelena Miholjević (Crno-bijeli svijet, HRT)

Glumica Jelena Miholjević prije dva mjeseca (27. rujna) proslavila je 50. rođendan. O “drugom životnom poluvremenu” kaže da ne namjerava usporiti. “Malo me šokirala ta brojka. Znam se zapitati kako sad ja imam 50 godina. Kako je to moguće? I onda razmišljam koliko je to”, izjavila je za Jutarnji list.

S druge strane, kaže, odgovor na pitanje o njenim godinama jest da ima kći od devet godina. “Ako ću imati sreće, želim biti mama koja je funkcionalna kao i neka mlađa mama. Za sada me ništa ne boli, imam više planova i želja nego u četrdesetima i tridesetima”, kaže ova omiljena glumica iz serije “Crno-bijeli svijet”.

Rođendan je, kaže, proslavila fenomenalno, na koncertu Chemichal Brothersa i na nekoliko slavlja s prijateljima i obitelji doma. “Moje želje u pedesetima? Trbušni ples, hodati po prirodi, ljudi, projekti, pisanje, kontakti, putovanja, o kazalištu da ne govorim. Puknula me inspiracija i jako uživam u životu. Više nego u mladim danima u kojima sam bila zbunjena i povrijeđena. Kad dođu neke godine, shvatiš da nema puno vremena”, zaključila je Miholjević.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.