Prati nas

Vijesti

Dobar start

Kolinda skupila potpise: Pobjedu temeljim na brizi za starije sugrađane

‘Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu!’

Objavljeno

|

Kolinda Grabar-Kitarović (screenshot: Dnevnik.hr)

Prvoga dana prikupljanja potpisa za predsjedničku kandidaturu, aktualna predsjednica prikupila je svih potrebnih 10.000 potpisa. Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je jutros svoj štanda u Zadru s kojeg je pozvala građane da potpišu za optimizam i za bolju Hrvatsku.

“Pobjedu temeljim na svom programu, na boljim plaćama i radnim mjestima u Hrvatskoj, na brizi za starije sugrađane kojima treba posvetiti više pozornosti, na inovacijama, razvoju gospodarstva, razvoju demokracije, borbi protiv korupcije i mnogim drugim temama”, rekla je Grabar-Kitarović.

“Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10.000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu! Vaša predsjednica”, napisala je HDZ-ova kandidatkinja iza 16 sati na Facebooku. U objavu je stavila i fotografiju s oduševljenim umirovljenicima.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.