Prati nas

Show

Happy Birthday

Samo opušteno! Kolinda uzela mikrofon i zapjevala Bandiću na rođendanskoj fešti

Među uzvanicima bio je i predsjednički par pa je predsjednica u jednom trenutku stala pred uzvanike, uzela mikrofon i sretnom gradonačelniku otpjevala ‘Sretan rođendan’. Kratku snimku događaja na društvenim mrežama objavio je Mostov zastupnik Nikola Grmoja.

Objavljeno

|

Kolinda Grabar-Kitarović (screenshot: Good Morning Britain)

Unatoč silnim optužbama da je svojim ponašanjem u javnosti estradizirala funkciju predsjednice, Kolinda Grabar-Kitarović još se jednom mašila mikrofona. Prva žena hrvatske tako je zapjevala na rođendanu prvog muškarca Zagreba.

Naime, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić proslavio je 64. rođendan u jednom zagrebačkom klubu u svirku Najboljih zagrebačkih tamburaša i Cica (Cura iz centra). Među uzvanicima bio je i predsjednički par pa je predsjednica u jednom trenutku stala pred uzvanike, uzela mikrofon i sretnom gradonačelniku otpjevala “Sretan rođendan”. Doduše, ne tako senzualno kao što je to svojedobno napravila Marilyn Monroe pred američkim predsjednikom, no malo tko se može pohvaliti da mu je baš predsjednica države na ovakav način čestitala.

Osim toga, Jakov Kitarović i predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar slavljeniku su dostavili i posebnu tortu, javlja Dnevnik.hr. Riječ je o torti sa zajedničkom fotografijom predsjednice i gradonačelnika Bandića, ukrašenoj grbom Predsjednika RH i zlatnim pčelama (Idemo, delati!).

Žestoke reakcije javnosti na predsjedničine nastupe nedavno je komentirala i njena savjetnica Mirjana Hrga koja misli da su građani i mediji previše kritični prema predsjednici. “Kad bih bila pod tolikim udarom kao ona, ja ni pod tušem ne bih pjevala”, rekla je Hrga za N1.

Kratku snimku događaja na društvenim mrežama objavio je Mostov zastupnik Nikola Grmoja. “Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije, pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću. Ništa drugo nisam ni očekivao od osobe kojoj je bjegunac od hrvatskog pravosuđa organizirao proslavu rođendana. Jedino što očekujem je da ovaj narod konačno progleda i odluči se obračunati s ovom koruptivnom hobotnicom. #sadilnikada”, napisao je Grmoja uz kratki video.

Sam Milan Bandić prije sedam dana objavio je da neće biti konkurent predsjednici na idućim izborima, već da joj njegova Stranka solidarnosti i rada daje podršku. “Promovirala je zajedništvo i pokazala socijalnu osjetljivost i otvorenost prema građanima za razliku od drugih koji vrlo često promoviraju isključivost, potiče na razumijevanje drugih i drugačijih. Za razliku od nekih drugih kandidata koji promiču elitizam i salonsku politiku predsjednica je u prvom mandatu bila glasnogovornica malih i slabih”, izrekao je Bandić dodavši kako se njezin senzibilitet prema običnom čovjeku u potpunosti slaže i s njegovim političkim svjetonazorima.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.