Prati nas

Show

Trendovi

Sanja Doležal: Žalosti me kad mlade cure ugrađuju silikone

Novi Fosili su obilježili 50. godišnjicu postojanja. Doležal kaže da, kada im se pridružila, nije vjerovala da će se to dogoditi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Sanja Doležal kuhanje
Sanja Doležal (screenshot: Kuhari/Youtube)

“Žalosti me kad vidim da mlade cure to rade”, komentirala je sve popularnije i dostupnije estetske operacije Sanja Doležal, regionalna zvijezda, voditeljica i pjevačica Novih fosila.

“Znam da roditelji za 18. rođendan svojim kćerima daruju grudi. Meni je to šokantno. Hoće li baš te velike grudi nekome spasiti i promijeniti život? Nisam sigurna. Suprug i ja smo uvijek prvenstveno ulagali u djecu i u njihovo znanje i obrazovanje, jer smo ih učili da im to nitko nikada ne može oduzeti”, kazala je Doležal za Blic.


Na pitanje bi li i sama ugradila silikone, Doležal odgovara: “Sada imam 56 godina, a kada sam imala 20 estetske operacije nisu bile dostupne. Danas da imam 20 godina, tko zna. Uvijek sam patila zato što imam male grudi. Možda bih otišla i sredila to. Danas sam zadovoljna što u ovim godinama nisam ništa radila, jer sad mi više ne treba. Onda kad mi je trebalo, to je bila tabu tema. Danas se mnogi hvale time, to je postalo trend.”

Novi Fosili su obilježili 50. godišnjicu postojanja. Doležal kaže da, kada im se pridružila, nije vjerovala da će se to dogoditi.

.

Show

Rajko Dujmić će biti pokopan u Aleji velikana, danas bi slavio 66. rođendan

U Aleji velikana nalaze se grobovi Vatroslava Lisinskog, Ede Murtića, Dražena Petrovića i drugih velikana.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Skladatelj Rajko Dujmić, najpoznatiji po svojem radu u Novim fosilima, bit će pokopan na Mirogoju u Aleji velikana. Zemljište za grob među zaslužnim građanima obitelji Rajka Dujmića ustupit će Grad Zagreb.

“Povjerenstvo predlaže gradonačelniku Grada Zagreba zaključak i temeljem tog prijedloga gradonačelnik Grada Zagreba može donijeti zaključak o dodjeli zemlje za grobno mjesto čije troškove snosi Grad Zagreb”, kazao je za RTL Patrik Šegota, voditelj Podružnice Gradskih groblja Zagrebačkog holdinga.


U Aleji velikana nalaze se grobovi Vatroslava Lisinskog, Ede Murtića, Dražena Petrovića i drugih velikana. Na tom dijelu Mirogoja cijene zemljišta prilično su visoke, a neka grobna mjesta prodavala su se po cijeni od čak 160.000 kuna.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP