Prati nas

Show

Trendovi

Sanja Doležal: Žalosti me kad mlade cure ugrađuju silikone

Novi Fosili su obilježili 50. godišnjicu postojanja. Doležal kaže da, kada im se pridružila, nije vjerovala da će se to dogoditi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Sanja Doležal kuhanje
Sanja Doležal (screenshot: Kuhari/Youtube)

“Žalosti me kad vidim da mlade cure to rade”, komentirala je sve popularnije i dostupnije estetske operacije Sanja Doležal, regionalna zvijezda, voditeljica i pjevačica Novih fosila.

“Znam da roditelji za 18. rođendan svojim kćerima daruju grudi. Meni je to šokantno. Hoće li baš te velike grudi nekome spasiti i promijeniti život? Nisam sigurna. Suprug i ja smo uvijek prvenstveno ulagali u djecu i u njihovo znanje i obrazovanje, jer smo ih učili da im to nitko nikada ne može oduzeti”, kazala je Doležal za Blic.


Na pitanje bi li i sama ugradila silikone, Doležal odgovara: “Sada imam 56 godina, a kada sam imala 20 estetske operacije nisu bile dostupne. Danas da imam 20 godina, tko zna. Uvijek sam patila zato što imam male grudi. Možda bih otišla i sredila to. Danas sam zadovoljna što u ovim godinama nisam ništa radila, jer sad mi više ne treba. Onda kad mi je trebalo, to je bila tabu tema. Danas se mnogi hvale time, to je postalo trend.”

Novi Fosili su obilježili 50. godišnjicu postojanja. Doležal kaže da, kada im se pridružila, nije vjerovala da će se to dogoditi.

.

Show

Milka Babović ima koronavirus, 92. rođendan proslavila je u bolnici

Ova bivša sportašica, a bavila se atletikom, ostala je upamćena kao vrhunska sportska novinarka i jedna od osnivačica Sportske redakcije tadašnje Televizije Zagreb.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Ples sa zvijezdama

Legendarna televizijska sportska novinarka Milka Babović u utorak je proslavila 92. rođendan. Nažalost, svoj je poseban dan provela u Kliničkoj bolnici Dubrava, a naknadno joj je utvrđena i zaraza koronavirusom.

Iako je u poznoj dobi, pa prema tome spada u najrizičniju skupinu, Jutarnji prenosi insajderske informacije iz zagrebačke COVID bolnice, KB Dubrava, da se gospođa Babović osjeća dobro, dobrog je duha i lucidna kao i inače te se očekuje da će se u potpunosti oporaviti.


Ova bivša sportašica, a bavila se atletikom, ostala je upamćena kao vrhunska sportska novinarka i jedna od osnivačica Sportske redakcije tadašnje Televizije Zagreb. Brojni poklonici i dan-danas se sjećaju njezinih sjajnih prijenosa sportskih manifestacija, posebno Zlatnih pirueta koje je godinama vodila.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP