Prati nas

Show

Trendovi

Sanja Doležal: Žalosti me kad mlade cure ugrađuju silikone

Novi Fosili su obilježili 50. godišnjicu postojanja. Doležal kaže da, kada im se pridružila, nije vjerovala da će se to dogoditi.

Objavljeno

|

Sanja Doležal kuhanje
Sanja Doležal (screenshot: Kuhari/Youtube)

“Žalosti me kad vidim da mlade cure to rade”, komentirala je sve popularnije i dostupnije estetske operacije Sanja Doležal, regionalna zvijezda, voditeljica i pjevačica Novih fosila.

“Znam da roditelji za 18. rođendan svojim kćerima daruju grudi. Meni je to šokantno. Hoće li baš te velike grudi nekome spasiti i promijeniti život? Nisam sigurna. Suprug i ja smo uvijek prvenstveno ulagali u djecu i u njihovo znanje i obrazovanje, jer smo ih učili da im to nitko nikada ne može oduzeti”, kazala je Doležal za Blic.


Na pitanje bi li i sama ugradila silikone, Doležal odgovara: “Sada imam 56 godina, a kada sam imala 20 estetske operacije nisu bile dostupne. Danas da imam 20 godina, tko zna. Uvijek sam patila zato što imam male grudi. Možda bih otišla i sredila to. Danas sam zadovoljna što u ovim godinama nisam ništa radila, jer sad mi više ne treba. Onda kad mi je trebalo, to je bila tabu tema. Danas se mnogi hvale time, to je postalo trend.”

Novi Fosili su obilježili 50. godišnjicu postojanja. Doležal kaže da, kada im se pridružila, nije vjerovala da će se to dogoditi.

.

Show

Baletom na ledu i velikim vatrometom otvoren je Advent u Zagrebu

No to je tek djelić ove subotnje večeri u metropoli, jer Advent se proširio i na Europski trg, kod HNK, u kino Tuškanac, u Oktogon, na Trg bana Jelačića i na Strossmayerovo šetalište.

Objavljeno

|

Autor

Paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu na Manduševcu i službeno je počeo ovogodišnji Advent u Zagrebu. I ove godine, glavna atrakcija najbolje europske božićne destinacije je Ledeni park, klizalište na Tomislavcu koji je otvoren baletom na ledu – predstavom “Orašar u Ledenom kraljevstvu”.

Zamrznuti parter su otvorile prva žena zagrebačkog turizma Martina Bienenfeld i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, dok je sam “Orašar u Ledenom kraljevstvu” kulminirao velikim vatrometom na svodu jednog od najljepših zagrebačkih trgova.


Glavne klizačke zvijezde bili su Antonio Souza-Kordeiru i Lana Petranović, naši nagrađivani mladi klizači s brojnim svjetskim priznanjima koje su na ledu podržali klizači iz Klizačkog kluba Pahuljice. Uz to, upaljene u i lampice na Zrinjevcu. No to je tek djelić ove subotnje večeri u metropoli, jer Advent se proširio i na Europski trg, kod HNK, u kino Tuškanac, u Oktogon, na Trg bana Jelačića i na Strossmayerovo šetalište.

foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura
foto: Sandro Bura

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP