Prati nas

Vijesti

Svaki tjedan pet autobusa

Hrelja zaprijetio Plenkoviću: Dovest ću ti autobuse penzionera pod prozor

Građane je pozvao da pomognu prikupljati potpise, jer bi smatra, slika 70-godišnjaka koji skupljaju potpise po cičoj zimi trebali udariti u oko, ako ne i u mozak’.

Objavljeno

|

Tko je Silvano Hrelja?
Silvano Hrelja (foto: HSU.hr)

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja u Vinkovcima je komentirao peticiju koju je pokrenuo protiv poskupljenja dopunskog zdravstvenog osiguranja, a za povećanje cenzusa.

“Kada vas Vlada odbije ili na neki način kaže da je to što radite populizam, a ne shvaća sudbinu tih 250.000 ljudi, onda pojačavamo argument snage, a argument snage su naši umirovljenici, većinom u ruralnim sredinama gdje je taj problem naročito izražen više nego u Zagrebu gdje je prosječna mirovina oko 3.500 kuna”, rekao je šef ove umirovljeničke stranke.

Građane je pozvao da pomognu prikupljati potpise, jer bi smatra, slika 70-godišnjaka koji skupljaju potpise “po cičoj zimi trebali udariti u oko, ako ne i u mozak”.

“Ako nas i tu odbiju ići ćemo premijeru Plenkoviću pod prozore, svaki tjedan pet autobusa punih onih koji su izgubili dopunsko zdravstveno osiguranje da ne pričaju kako su to neki ljudi, a to će biti ljudi u potrebi iz svih krajeva Hrvatske”, zaključio je predsjednik HSU-a.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.