Prati nas

Vijesti

Obećanje

‘Hrvati će raditi za 8.000 eura na internetu’ Je li predsjednica povjerovala internetskim prevarama?

‘Gdje se može prijaviti za taj posao? Meni je dovoljno tisuću eura, ostatak od sedam tisuća poklanjam državi, napisao je Kristijan.

Objavljeno

|

Kolinda grabar-Kitarović (screenshot: Youtube)

Na predizbornom skupu u Osijeku predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović spomenula je, između ostalog, i Luku Modrića. “Moj Lukica mi je kao sin”, kazala je predsjednica i predsjednička kandidatkinja.

No ono što je najviše zaintrigiralo javnost je obećanje plaća od 8.000 eura. Rekla je tako kako će “otvoriti nova radna mjesta”, iako neki tvrde da se to ne može. “Tvrdim da se to može, jer već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju osam tisuća eura. Zamislite što to znači za naše mlade”, istaknula je.

Osim što je mnoge predsjedničin govor po svojoj izražajnosti podsjetio na ovogodišnji govor na tvrđavi u Kninu, čini se da građani nisu povjerovali u ovo obećanje.

“Gdje se može prijaviti za taj posao? Meni je dovoljno tisuću eura, ostatak od sedam tisuća poklanjam državi”, napisao je Kristijan. “Ovo kad čuju Nijemci, zaposliti će se kod nas. Ovi predsjednički kandidati su kao Carevo novo ruho. Treba ih upozoriti da u inbox dolazi svašta. I meni jednom tjedno se javljaju časnici iz Afganistana i nude ljepši život”, komentirala je Tatjana. ” Odavde je trebalo bježati kad je Tito rekao da ga boli noga”, zaključio je komentator pod pseudonimom TinkiVinki.

“Znala sam u ovom mandatu biti kritična i prema Vladama, oprati ih kada je trebalo, jer ne želim da budu salonski političari. I nastavit ću biti kritična prema neradnicima, ali ću pružiti ruke svima koji žele suradnju, jer samo tako možemo postići ono što narod želi, a narod je izvor vlasti u ovoj državi”, jedna je od poruka Grabar-Kitarović.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.