Prati nas

Vijesti

Ostaje u Bruxellesu

Kolakušić objavio da odustaje od parlamentarnih izbora, ostaje u Bruxellesu

‘Onaj tko se ne drži svoje riječi nije dostojan biti političar. Iskreno vjerujem da će za nekoliko godina doći vrijeme u kojem će građani zazivati promjene’, kaže Kolakušić.

Objavljeno

|

Mislav Kolakušić (screenshot: Youtube)

Nakon debakla u prvom krugu predsjedničkih izbora. hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić na Facebooku je objavio da odustaje od parlamenarnih izbora.

“Dragi prijatelji, volonteri, birači, vi koji ste se cijelim srcem dali da bi ova priča postala kotač promjena hrvatskog društva, hvala Vam iz sveg srca. Vi ste dali sve od sebe, moj tim i ja smo dali sve od sebe.

Želim Vama i Vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić. Ova politička priča se nastavlja, ali kao što sam ranije rekao nećemo sudjelovati na sljedećim parlametarnim izborima kao politička opcija. Onaj tko se ne drži svoje riječi nije dostojan biti političar. Iskreno vjerujem da će za nekoliko godina doći vrijeme u kojem će građani zazivati promjene”, napisao je Kolakušić.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.