Prati nas

Vijesti

Nepopravljivi romantik

Pozvao djevojku na prvi spoj pa joj pokazao mrtvu baku u kredencu

U video snimci koju su objavili priznao je kako je staricu zadavio šalom. Za ovo namjerno ubojstvo prijeti mu 15 godina iza rešetaka po ukrajinskom zakonu.

Objavljeno

|

Ubio je baku
foto: Unsplash

23-godišnji Ukrajinac iz Kijeva pritvoren je nakon prvog spoja s djevojkom koja ga, sigurni smo, nikada neće zaboraviti. Naime, nakon što ju je doveo kući, pokazao joj je svoju mrtvu baku koju je držao položenu u kredencu. Truplo 82-godišnjakinje je imalo navučeno plastičnu vrećicu preko glave.

Ukrajinski mediji javljaju da se nesuđeni par upoznao preko interneta te da je šokirana djevojka uspjela pobjeći i pozvati policiju. Nakon što je došla policija, mladić je priznao da je baku zadavio dok su se svađali oko naslonjača.

Policija je objavila kako im je zločinac od ranije poznat zbog krađe automobila. U video snimci koju su objavili priznao je kako je staricu zadavio šalom. Za ovo namjerno ubojstvo prijeti mu 15 godina iza rešetaka po ukrajinskom zakonu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.