Prati nas

Vijesti

Divljaštvo

Slučaj riješen: 79-ogodišnjakinju na cesti istukla je mlada taksistica

Tijekom navedenog događaja oštećena je teško ozlijeđena. Protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Objavljeno

|

Kako brinuti o starim roditeljima?
foto: Fabrizio Verrecchia/Unsplash

Policija je završila istragu u slučaju nasilja nad teško pokretnom starijom ženom u Zagrebu. Podsjetimo, 1. prosinca 79-godišnja žrtva je nepropisno prelazila cestu mimo označenog pješačkog prijelaza kada ju je ženska osoba napala i ostavila ležati na cesti.

Prema policijskom izvješću, sumnja se da je nasilje počinila 34-godišnja taksistica. Upravljala je osobnim vozilom kada je došla do raskrižja Ulica S. R. Njemačke i Avenije Dubrovnik. Tu je zaustavila automobil i prišla ženi koja je prelazila cestu na mjestu gdje to nije predviđeno za pješake i verbalno ju napala. Potom je, sumnja se, uzela štap oštećene i fizički ju napala.

Tijekom navedenog događaja oštećena je teško ozlijeđena. Protiv osumnjičene je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.