Prati nas

Vijesti

Divljaštvo

Zagreb: Nepoznata vozačica je na cesti istukla teško pokretnu 79-godišnju ženu

Liječnička pomoć je 79-godišnjakinji pružena u KBC Zagreb gdje su ozlijede okarakterizirane teškima. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Objavljeno

|

Kako brinuti o starim roditeljima?
foto: Fabrizio Verrecchia/Unsplash

Zagrebačka policija istražuje napad na stariju žensku osobu u Novom Zagrebu. Napad se dogodio u nedjelju između 8.30 i 8.50 sati u na raskrižju Ulice Savezne Republike Njemačke i Avenije Dubrovnik.

Prema dostupnim informacijama, teško pokretna 79-godišnjakinja nepropisno je prelazila cestu mimo označenog pješačkog prijelaza. Iz automobile koji se zaustavio izašla je ženska osoba, prišla je pješakinji, udarila je i srušila na pod. Nakon toga se udaljila.

Liječnička pomoć je 79-godišnjakinji pružena u KBC Zagreb gdje su utvrđene teške ozlijede. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.