Prati nas

Vijesti

Očekivanja

Aladrović očekuje dobru suradnju s Milanovićem oko mirovinske reforme

Krivca za poraz na izborima nije želio javno imenovati. Kaže, to će se rješavati unutar stranke te o tome ne kani govoriti u javnosti.

Objavljeno

|

Josip Aladrović (screenshot: N1)

Ministar mirovinskog sustava Josip Aladrović komentirao je poraz HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima, a izrazio je i očekivanja od novog predsjednika Zorana Milanovića u pogledu mirovinske reforme.

“Očekujem da ćemo o tome razgovarati tako da tražimo najbolje rješenje, odnosno da rješenje bude konsenzualno. Mirovinska pitanja tiču se milijun i 200.000 građana i tu moramo biti vrlo dogovorni, kako Vlada tako i predsjednik”, kazao je ministar uvjeren u dobru suradnju premijera Andreja Plenkovića i novog predsjednika.


Krivca za poraz na izborima nije želio javno imenovati. Kaže, to će se rješavati unutar stranke te o tome ne kani govoriti u javnosti.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP