Prati nas

Show

Nezahvalni unuk

Najrazočaranija baka na svijetu: Saznala je iz medija, kao da joj je zabio nož u leđa

Britanci optužuju Amerikanku Meghan da im je otela princa, iako nitko od kraljevske obitelji nema kanadsko državljanstvo. Meghan je ipak sedam godina živjela u kanadskom Torontu gdje ima brojne prijatelje.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

screenshote: The Royal Family Channel/Koutube

Britanski princ Harry (35) objavio je da se sa suprugom Meghan Markle (38) povlači s većine kraljevskih dužnosti. Štoviše, nakon što su se vratili s višetjednog odmora u Kanadi, par će zajedno s osmomjesečnim sinom Archijem preseliti u tu zemlju u kojoj će boraviti najmanje šest mjeseci godišnje. U cilju im je, objasnio je, financijska neovisnost.

Nestašni Harry, poznat po neslaganju sa starijim bratom, realno ima malo izgleda za ponijeti krunu i tek je šesti u tom nasljednom redu pa i ne čudi njegova odluka da ne želi biti statist na engleskom dvoru. “Razumijemo njihovu želju da krenu drugim putem, ali to su složena pitanja i trebat će neko vrijeme da kroz njih prođemo”, priopćila je Buckinghamska palača.


Ipak, prema pisanju medija, situacija je puno ozbiljnija pa je kraljica Elizabeta II (93), baš kao i ostatak obitelji, o svemu doznala od medija. Neimenovani, ali pouzdani, izvori tvrde da je tužna, gotovo u stanju šoka. Pogotovo nakon što je unuku ispunila sve želje; od raskošnog vjenčanja do kuće koju je njegova supruga željela. “Kraljevska obitelj se osjeća kao da joj je netko zabio nož u leđa”, kaže drugi izvor.

Britanci optužuju Amerikanku Meghan da im je otela princa, iako nitko od kraljevske obitelji nema kanadsko državljanstvo. Meghan je ipak sedam godina živjela u kanadskom Torontu gdje ima brojne prijatelje.

.

Show

Ponosni tata Šprajc pokazao djecu: ‘Sinovi Havaja’

Popularni voditelj Zoran Šprajc na Instagramu je objavio fotografiu u društvu dvojice sinova Mirona i Darjana. Osim njih, Šprajc ima i kćer Franku.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Omiljeni TV voditelj Zoran Šprajc trenutno je na godišnjem odmoru, a da mu je doista dobro i da uživa u slobodnom vremenu pokazuje objavama na društvenim mrežama. Tako je prije neki dan svoje pratitelje počastio slikom u kupaćim gaćama, a sada javnosti napokon pokazao i svoje skoro već odrasle sinove.

Na Instagramu je objavio fotografiju u društvu sinova Mirona (18) i Darjana (16), svi obučeni u havajske košulje, te ispod slike napisao “Sinovi havaja”. Popularni voditelj, inače, ima i kćer Franku kojoj je 19 godina.


O tome kako izlazi na kraj s troje tinejdžera u kući, Šprajc je svojevremeno za Story rekao: “Za divno čudo, ta se gomila pubertetskih hormona u kući i ne osjeti. Svatko od njih cool je na svoj način, a savjete im više dajem nego što ih oni trebaju. Sve su to već mali-veliki ljudi koji imaju izgrađen svjetonazor, karakter i navike, pa mi se čini da roditelji ponekad uzaludno pokušavaju usmjeriti dijete u smjeru u kojem bi oni željeli. Moje je da poštujem njihov izbor i da im u tome pomognem koliko god to mogu.”

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP