Prati nas

Show

Pec pec!

Papa se naljutio na hodočasnicu, udarcem se oslobodio bolnog stiska

Incident se dogodio na Trgu svetog Petra. Naime, ekstatična hodočasnica, koja je stajala iza ograde, uhvatila je papu za ruku pa ga je grubo potegnula prema sebi.

Objavljeno

|

screenshot: Youtube

Tijekom pozdravljanja djece i hodočasnike u novogodišnjoj noći papu Franju (83) naljutila je jedna hodočasnica iz Azije. Toliko da ju je lupio po ruci.

Incident se dogodio na Trgu svetog Petra. Naime, ekstatična hodočasnica, koja je stajala iza ograde, uhvatila je papu za ruku pa ga je grubo potegnula prema sebi. Vidno uznemiren papa lupio ju je po ruci kako bi se oslobodio čeličnog stiska.

“Puno puta se dogodi da izgubimo strpljenje. I meni se to događa. Ispričavam se zbog lošeg primjera koji sam dao jučer”, rekao je poglavar Katoličke crkve. Više pogledajte u video prilogu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.