Prati nas

Stil i ljepota

Novi look

Srebrni Rambo: Stallone je prestao bojiti kosu, ovo je izdanje u kakvom ga još nismo vidjeli

Stallone je jedan od najistaknutijih filmskih akcijskih junaka 80-ih i prve polovice 90-ih, a najpoznatije uloge ostvario je u serijalima filmova o Rockyju i Rambu.

Objavljeno

|

Sylvester Stallone (screenshot: Instagram/Youtube)

Američki akcijski glumac Sylvester Stallone konačno je pokazao kako izgleda bez obojane kose. Sly, koji puni 74. godinu, povrgnuo se brojnim estetskim tretmanima kako bi produžio mladost, no snimka objavljena na Instagramu pokazuje da mu i siva sasma lijepo stoji.

“Ponekad se probudim i ne da mi se ništa. Samo se želim opustiti. Ako netko kaže drugačije, laže ti, jer to je u ljudskoj prirodi. Onda se okreneš, budeš malo ljut na sebe, i shvatiš da moraš raditi na svojim ciljevima. Tad’ se vratim svojoj omiljenoj frazi i napravim to. Samo udaraj dalje!”, napisao je ovaj živahni 74-godišnjak uz objavu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.