Prati nas

Show

Svi su oduševljeni Terezinom suradnjom s Letom 3: ‘Tere, daj jedan rock album!’

‘Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!’

Objavljeno

|

Tereza Kesovija (La maison du printemps, 1968.)

Tereza Kesovija (81) doista se ne boji ničega pa ni uhvatiti u koštac s glazbenim izričajem kakvoga nikada nije njegovala. Omiljena hrvatska pjevačica tako je s riječkom grupom Let 3 snimila novu verziju njihove pjesme “Sam u vodi” s debitantskog albuma “Two dogs fuckin'” iz 1989. godine.

“U glavi tiho, poput vodene priče, oni laju kao ribe, telefoni sasvim tamni” stari su stihovi koji su u Terezinoj izvedbi nanovo oduševili obožavatelje Letovaca. “Divna Tere i najbolji bend na svijetu! Kakva razvaljotka! Tere, molim te jedan rock album! Ovo treba biti lektira za ovu našu djecu zatrovanu narodnjacima” samo su neki komentari ostvaljeni na Youtube kanalu Dallas Recordsa koji je i objavio snimku. Poslušajte!

“Tereza je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres!” napisao je pjevač Leta 3 Zoran Prodanović Prlja na službenoj Facebook stranici benda.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.