Prati nas

Show

Ljubav se ne trži

Bivša djevojka Al Pacina žali se da joj nije kupovao dovoljno darova

Kako to već obično biva, glumica će potražiti sreću s nekim drugim muškarcem, s oskarovcem Pacinom želi ostati prijateljica.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Al Pacino i meital Dohan (screenshot: Youtube)

Bivša djevojka glumačke legende Al Pacina (79), izraelska glumica Meital Dohan (40), za pucanje njihove dvogodišnje veze optužila je razliku u godinama i škrtost.

“Pokušala sam poreći našu veliku razliku u godinama, no iskreno govoreći on je već stariji čovjek pa čak uz svu moju ljubav naša veza nije uspjela potrajati”, izjavila je Dohan u razgovoru za izraelski časopis La’Isha. Uz to, požalila se, kupovao joj je samo cvijeće. “Ne znam kako bih to pristojno rekla. Nije volio trošiti novac”, kazala je Dohan. Kakve je darove ona kupovala Pacinu, nije objavila.


Kako to već obično biva, glumica će potražiti sreću s nekim drugim muškarcem, s oskarovcem Pacinom želi ostati prijateljica. “Bilo mi je drago što sam bila uz njega u trenucima kada me je trebao i što sam postala dio njegove ostavštine. To je čast za mene”, kazala je.

Iako se nikad nije ženio i sa statusom vječnog neženje, Pacino ima troje djece. Prvo, Julie Marie, je njegova kćer s profesoricom glume Jan Tarrant. Osim nje, ima i blizance, Anton i Oliviju, s bivšom djevojkom Beverly D’Angelo.

.

Show

Joža Manolić odgodio je proslavu 100. rođendana, zadovoljan je radom policije

Zbog epidemije najdugovječniji hrvatski političar otkazao je slavlje. Čini se da će istu sudbinu imati i njegova najava osnivanja vanparlamentarnog Kluba stogodišnjaka.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

“Datum mog rođendana ostaje isti, njega ne mogu promijeniti, u nedjelju ću imati 100 godina. Ali proslavu, nažalost, moram odgoditi za neko bolje vrijeme”, kazao je Novom listu hrvatski James Bond – Josip Joža Manolić.

“Poslao sam prijateljima pozivnice, ali zasad od toga nema ništa i svima ću im naknadno javiti novi termin”, objašnjava. Uglavnom boravi kod kuće i pridržava se svih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.


“Svi moramo ići u korak s mjerama što ih je država uvela. Dosta to oni dobro rade. Posebno je važno što otkrivaju zaražene i zatim prate sve njihove kontakte. Samo se tako može spriječiti daljnje širenje zaraze. To su, istina, policijske metode, ali su vrlo korisne u okolnostima kada nemamo još ni cjepiva ni lijeka”, analizira Manolić, koji ima značajno iskustvo rada u represivnom aparatu.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP