Prati nas

Show

Ljubav se ne trži

Bivša djevojka Al Pacina žali se da joj nije kupovao dovoljno darova

Kako to već obično biva, glumica će potražiti sreću s nekim drugim muškarcem, s oskarovcem Pacinom želi ostati prijateljica.

Objavljeno

|

Al Pacino i meital Dohan (screenshot: Youtube)

Bivša djevojka glumačke legende Al Pacina (79), izraelska glumica Meital Dohan (40), za pucanje njihove dvogodišnje veze optužila je razliku u godinama i škrtost.

“Pokušala sam poreći našu veliku razliku u godinama, no iskreno govoreći on je već stariji čovjek pa čak uz svu moju ljubav naša veza nije uspjela potrajati”, izjavila je Dohan u razgovoru za izraelski časopis La’Isha. Uz to, požalila se, kupovao joj je samo cvijeće. “Ne znam kako bih to pristojno rekla. Nije volio trošiti novac”, kazala je Dohan. Kakve je darove ona kupovala Pacinu, nije objavila.

Kako to već obično biva, glumica će potražiti sreću s nekim drugim muškarcem, s oskarovcem Pacinom želi ostati prijateljica. “Bilo mi je drago što sam bila uz njega u trenucima kada me je trebao i što sam postala dio njegove ostavštine. To je čast za mene”, kazala je.

Iako se nikad nije ženio i sa statusom vječnog neženje, Pacino ima troje djece. Prvo, Julie Marie, je njegova kćer s profesoricom glume Jan Tarrant. Osim nje, ima i blizance, Anton i Oliviju, s bivšom djevojkom Beverly D’Angelo.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.