Prati nas

Mozaik

ljubav jača od smrti

I nakon smrti, redovito se javlja za Valentinovo

Rich je umro prije osam godina, no prije smrti se pobrinuo da njegova voljena Tracey svake godine na Valentinovo dobije buket svijeća s romantičnom porukom.

Objavljeno

|

foto: Diego PH/Unsplash

Tracey Cox i ovoga je Valentinova dobila cvijeće. Poslao joj ga je njezin suprug, Rich, kao dokaz vječne ljubavi. I u ovoj priči ne bi bilo ništa čudno da Rich nije preminuo prije osam godina, piše CNN.

Ova nevjerojatna ljubavna priča stiže iz Kentuckyja gdje je bračni par Cox sretno živio sve do Richeve smrti. No prije nego je umro, pažljivi suprug je osigurao da njegova voljena svake godine dobije cvijeće za Valentinovo tako što je unaprijed platio i naručio dostavu na njenu adresu.

Kad je cvijeće nakon njegove smrti prvi puta došlo na njenu adresu, Tracey je bila šokirana, tužna i sretna u isto vrijeme jer je znala da će Rich zauvijek biti s njom i da je njihova ljubav jača od smrti.

Cvijeće stiže na Traceynu adresu od 2013. godine, a svaki put je poruka drugačija. U prošloj stoji sljedeće: “Iako me ne vidiš Tracey, ja sam uvijek ovdje. Volim te, Rich.” Bračni par Cox bio je zajedno 26 godina, a suprug je u 53. godini izgubio bitku s rakom grla.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.