Prati nas

Vijesti

Obećanja ne koštaju

Miro Kovač: Kad postanem predsjednik HDZ-a, ljudi će normalno živjeti od mirovine

Objavljeno

|

Miro Kovač (screenshot: Kolinda TV)

Kandidat za HDZ-ovog predsjednika i bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač najavio je prioritete koje će nametnuti stranci, ako osvoji stranačke izbore.

“Nakon što smo se prije 30 godina s HDZ-om izborili za demokraciju na izborima, ukinuli verbalni delikt, svrstali Hrvatsku na politički zapad, sada je zadatak naše generacije političara u HDZ-u da Hrvatska bude napredna zemlja, gospodarski snažna, koja će omogućiti ljudima da mogu živjeti normalno od plaće i mirovine”, kaže Kovač.

Dodao da će mladima omogućiti da mogu u Hrvatskoj ostvariti svoj san. “Neće biti krivih, lažnih obećanja, nego ćemo biti čistih ruku i ljudima omogućiti da ostvare sve što žele ostvariti u privatnom životu”, kazao je Kovač koji je zajedno sa svojim potencijalnim potpredsjednicima, vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom i bivšim ministrom vanjskih poslova Davorom Stierom, potpisao obrasce za prijavu kandidatura.

“Nas trojica kada pobijedimo neće biti faraona, Josipa Broza Tita u HDZ-u, neformalnog članka u statutu da treba štititi lik i djelo predsjednika stranke. Bit ćemo demokratska stranka i neće biti kulta ličnosti”, obećao je Kovač.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.