Prati nas

Vijesti

Lupi petama...

Osječanin krivotvorio dokumente kako bi stekao status ratnog vojnog invalida

Na ime osobne invalidnine stekao je protupravnu imovinsku korist u iznosu od više desetaka tisuća kuna, izvijestila je PU osječko-baranjska

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: Pixabay/MV

66-godišnji Osječanin osumnjičen je da je krivotvorio dokumente, sve da bi se domogao statusa hrvatskog ratnog vojnog invalida i materijalne koristi koja mu ne pripada.

Zbog sumnje da se radi o kaznenom djelu prijevare, policija će posebno izvješće predati nadležnom Državnom odvjetništvu.


“Temeljem krivotvorene medicinske dokumentacije tijekom priznavanja statusa hrvatskog ratnog vojnog invalida, 66-godišnjak je ostvario prava koja mu ne pripadaju. Na ime osobne invalidnine stekao je protupravnu imovinsku korist u iznosu od više desetaka tisuća kuna”, izvijestila je PU osječko-baranjska

.

Vijesti

U stanu u Splitu pronađena mrtva starica, suprug je u teškom stanju

Detalji ove tragedije nisu poznati kao ni to je li se tko brinuo o nesretnom bračnom paru.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Prvomajski prosvjed 2018.

Splitska policija jučer je  dobila dojavu da stariji bračni par iz zgrade u Dubrovačkoj ulici nije viđen neko vrijeme i da se ne može uspostaviti kontakt s njima, javio je Dalmatinski portal.

Vatrogasci su otvorili vrata i u stanu zatekli mrtvu 91-godišnjakinju i njenog šest godina mlađeg supruga živog, ali u teškom stanju. Muškarac je zbrinut u bolnici. O pronalasku mrtve starice obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo.


Detalji ove tragedije nisu poznati kao ni to je li se tko brinuo o nesretnom bračnom paru.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP