Prati nas

Vijesti

Lupi petama...

Osječanin krivotvorio dokumente kako bi stekao status ratnog vojnog invalida

Na ime osobne invalidnine stekao je protupravnu imovinsku korist u iznosu od više desetaka tisuća kuna, izvijestila je PU osječko-baranjska

Objavljeno

|

Povećavaju se prava pripadnika HVO-a i rastu invalidnine za HRVI
foto: Pixabay/MV

66-godišnji Osječanin osumnjičen je da je krivotvorio dokumente, sve da bi se domogao statusa hrvatskog ratnog vojnog invalida i materijalne koristi koja mu ne pripada.

Zbog sumnje da se radi o kaznenom djelu prijevare, policija će posebno izvješće predati nadležnom Državnom odvjetništvu.

“Temeljem krivotvorene medicinske dokumentacije tijekom priznavanja statusa hrvatskog ratnog vojnog invalida, 66-godišnjak je ostvario prava koja mu ne pripadaju. Na ime osobne invalidnine stekao je protupravnu imovinsku korist u iznosu od više desetaka tisuća kuna”, izvijestila je PU osječko-baranjska

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.