Prati nas

Promo

ovaj vikend pravac Europski dom!

Ovaj vikend dođite na Made by: Sajam kreativnosti

Ako vam je ikad zasmetala ponuda istih ili vrlo sličnih stvari po buticima u trgovačkim centrima, onda je ovaj sajam mjesto za vas. Kreativci iz Hrvatske i svijeta pokazat će ručno rađen nakit, torbe, odjeću, igračke i slično te će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Objavljeno

|

foto: Made By/Facebook

Razmišljate li o daru za Valentinovo za nekog vama posebnog ili biste sami sebe željeli počastiti nečim unikatnim, ovaj vikend svakako dođite u Europski dom gdje se održava “Made by: sajam kreativnosti“.

Ovaj sajam okuplja umjetnike, kreativce i zanatlije koji vlastitim rukama izrađuju torbe, odjeću, nakit, ukrase, igračke i razne druge stvari kakvih zasigurno nema nigdje drugdje.

Pokretačica ovog jedinstvenog sajma je Ivana Pavlović, i sama autorica začudnih i jedinstvenih torbi, koja nam je rekla malo više o “Made by sajmu”.

“Ovo je već druga godina da izlažemo u Europskom domu. Prošli je sajam bio vrlo uspješan pa smo se opet vratili na isto mjesto. I ove godine, kao i prošle, izlaže tridesetak kreativaca i umjetnika koji se bave najrazličitijim stvarima – od dizajniranja nakita i raznih ukrasa, pa do torbi odjeće i sličnog. Ovdje se može naći za svakoga ponešto tako da je svakako vrijedno zaviriti na sajam.“

Kreativci koji izlažu na sajmu su domaći, ali ima i stranaca. “Okupili smo priličan broj vrlo zanimljivih ljudi koji rade stvarno sjajne stvari. Do kraja 2020. planiramo još nekoliko sajmova. Ove godine predstavljaju se brendovima među kojima su Ayelen, Boody Woody, Bookedo, Brando, Moda Malesh, Pupa Franca, Sartess, Bilja, Onyx, Bowtie wooden style, Oblutak mi priča i brojni drugi, a kompletan popis može se naći na našoj Facebook stranici“, kaže Ivana.

Sajam traje danas i sutra od 10 do 19 sati u Europskom domu u Jurišićevoj 1 u Zagrebu. Ulaz na sajam je za posjetitelje besplatan, a kućni ljubimci su dobrodošli.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.