Prati nas

Vijesti

Temperatura

Papa Franjo (83) ni danas se ne osjeća dobro, otkazao je audijencije

Na općoj audijenciji u srijedu činilo se da Papa ima temperaturu. Osim toga, predvodio je misu povodom Pepelnice, iako se nije osjećao dobro.

Objavljeno

|

screenshot: Youtube

Nakon što je jučer otkazao sudjelovanje u misi u Bazilici svetog Ivana Lateranskog, a zbog toga što se “osjeća loše”, papa Franjo je odgodio sve audijencije zakazane za današnji dan.

Na općoj audijenciji u srijedu činilo se da papa ima temperaturu. Osim toga, predvodio je misu povodom Pepelnice, iako se nije osjećao dobro. Tom prilikom rukovao se s brojnim vjernicima, a došao je i u kontakt sa stotinama njih.

Glasnogovornik Vatikana Matteo Bruni kazao je da je papa pozdravio okupljene na ranojutarnjoj misi u kapeli Doma svete Marte te da će danas raditi u svojoj rezidenciji jer se “ne osjeća dobro”.

Od ranije se zna da ima problema s kukom i plućima pa ovo nije prvi puta da otkazuje obaveze. Mediji su javili da mu je 1957. godine, kada je imao 21 godinu, odstranjen dio plućnog krila zbog čega često ostaje bez daha. Poznato je i da je operirao žuč.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.