Prati nas

Show

Vole se

Rajko Dujmić (65) prijavio se na liječenje, pomirio se i sa suprugom Snježanom

Moje liječenje još traje. To je jedan proces koji se mora završiti, ništa tu nema preko noći. Moram do kraja pobijediti samog sebe, a to je jako teško, kaže jedan od najpoznatijih domaćih skladatelja.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Rajko Dujmić (screenshot: Croatia Records)

Hrvatski glazbenik Rajko Dujmić progovorio je za Jutarnji list o životu nakon izlaska iz Remetinca u kojem je završio nakon kaznenog djela napravljenog na štetu supruge Snježane. Početkom jeseni, po izlasku iz istražnog zatvora, samoinicijativno se prijavio u bolnicu na liječenje, na koje će, ističe, nastaviti odlaziti sve dok ne bude sto posto siguran da je sve ono što je bilo ružno u njegovu životu napokon nestalo.

“Gdje sam sada? Doma! Pa gdje bih i bio nego doma uz moju Snješku? Tu je moje mjesto”, kazao je Jutarnjem uz napomenu da se sa suprugom pomirio još prije nekoliko mjeseci. “Nismo se mi ni svađali. Pa mi se volimo. Za ono ružno što sam napravio ne tuži me supruga nego država”, otkrio je.


“Moje liječenje još traje. To je jedan proces koji se mora završiti, ništa tu nema preko noći. Moram do kraja pobijediti samog sebe, a to je jako teško. Imam još za napraviti nekoliko seansi, a nadam se da ću nakon toga moći reći da sam potpuno ozdravio”, iskreno kaže Rajko Dujmić, koji se nada da je najteže razdoblje u njegovu životu sada već prošlost.

Podsjetimo, 1. srpnja prošle godine pritvoren je pod sumnjom da je s više od dva promila alkohola u krvi prijetio smrću i nanio lakše ozljede supruzi Snježani Šimek Dujmić. Zbog opasnosti od ponavljanja djela, istražni zatvor produljen mu je do 1. listopada 2019. godine.

.

Show

Joža Manolić odgodio je proslavu 100. rođendana, zadovoljan je radom policije

Zbog epidemije najdugovječniji hrvatski političar otkazao je slavlje. Čini se da će istu sudbinu imati i njegova najava osnivanja vanparlamentarnog Kluba stogodišnjaka.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

“Datum mog rođendana ostaje isti, njega ne mogu promijeniti, u nedjelju ću imati 100 godina. Ali proslavu, nažalost, moram odgoditi za neko bolje vrijeme”, kazao je Novom listu hrvatski James Bond – Josip Joža Manolić.

“Poslao sam prijateljima pozivnice, ali zasad od toga nema ništa i svima ću im naknadno javiti novi termin”, objašnjava. Uglavnom boravi kod kuće i pridržava se svih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.


“Svi moramo ići u korak s mjerama što ih je država uvela. Dosta to oni dobro rade. Posebno je važno što otkrivaju zaražene i zatim prate sve njihove kontakte. Samo se tako može spriječiti daljnje širenje zaraze. To su, istina, policijske metode, ali su vrlo korisne u okolnostima kada nemamo još ni cjepiva ni lijeka”, analizira Manolić, koji ima značajno iskustvo rada u represivnom aparatu.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP