Prati nas

Show

Vole se

Rajko Dujmić (65) prijavio se na liječenje, pomirio se i sa suprugom Snježanom

Moje liječenje još traje. To je jedan proces koji se mora završiti, ništa tu nema preko noći. Moram do kraja pobijediti samog sebe, a to je jako teško, kaže jedan od najpoznatijih domaćih skladatelja.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Rajko Dujmić (screenshot: Croatia Records)

Hrvatski glazbenik Rajko Dujmić progovorio je za Jutarnji list o životu nakon izlaska iz Remetinca u kojem je završio nakon kaznenog djela napravljenog na štetu supruge Snježane. Početkom jeseni, po izlasku iz istražnog zatvora, samoinicijativno se prijavio u bolnicu na liječenje, na koje će, ističe, nastaviti odlaziti sve dok ne bude sto posto siguran da je sve ono što je bilo ružno u njegovu životu napokon nestalo.

“Gdje sam sada? Doma! Pa gdje bih i bio nego doma uz moju Snješku? Tu je moje mjesto”, kazao je Jutarnjem uz napomenu da se sa suprugom pomirio još prije nekoliko mjeseci. “Nismo se mi ni svađali. Pa mi se volimo. Za ono ružno što sam napravio ne tuži me supruga nego država”, otkrio je.


“Moje liječenje još traje. To je jedan proces koji se mora završiti, ništa tu nema preko noći. Moram do kraja pobijediti samog sebe, a to je jako teško. Imam još za napraviti nekoliko seansi, a nadam se da ću nakon toga moći reći da sam potpuno ozdravio”, iskreno kaže Rajko Dujmić, koji se nada da je najteže razdoblje u njegovu životu sada već prošlost.

Podsjetimo, 1. srpnja prošle godine pritvoren je pod sumnjom da je s više od dva promila alkohola u krvi prijetio smrću i nanio lakše ozljede supruzi Snježani Šimek Dujmić. Zbog opasnosti od ponavljanja djela, istražni zatvor produljen mu je do 1. listopada 2019. godine.

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP