Prati nas

Show

Baš je!

Totalna faca: Chris Noth u 66. godini dobio drugoga sina

Ono što posebno intrigira javnost jest da je Tara 27 godina mlađa od glumca. Počeli su izlaziti 2002. godine, da bi se deset godina kasnije i vjenčali.

Objavljeno

|

Chris Noth (screenshot: RTE)

Glumac Chris Noth, nezaboravni Faca iz kultne serije “Seks i grad” postao je po drugi puta otac u 66. Godini života. Chris i Tara Wilson (38) objavili su ovu vijest na društvenim mrežama. “Izravno s neba stigao je naš sin Keats”, napisali su na Instagramu uz fotografiju bebe.

Odlučili sinu dati ime Keats, u čast engleskom pjesniku Johnu Keatsu, a u objavi su napisali i dio Keatsove pjesme. Ono što posebno intrigira javnost jest da je Tara 27 godina mlađa od glumca. Počeli su izlaziti 2002. godine, da bi se deset godina kasnije i vjenčali.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.