Prati nas

Vijesti

Horor

Užas! Pokojnica ispala iz vreće na asfalt pred zagrebačkim Rebrom

‘Lijes je bio u kombiju, ali je tijelo prenošeno u vreći. To se radi kada je skučen prostor kojim treba proći, odnosno nema dovoljno prostora za manevriranje s lijesom’, pojasnila je direktorica Čistoće.

Objavljeno

|

KBC Zagreb (screenshot. Google Maps)

Ispred zagrebačke bolnice ‘Rebro’ u petak oko 14 sati došlo je do nevjerojatnog incidenta u kojem su sudjelovali djelatnici dugoreške komunalne tvrtke Čistoća, javlja Jutarnji list.

Kako je jutarnjem javio očevidac nemilih scena, oni su došli preuzeti mrtvo tijelo starije osobe. “Iako su morali imati transportni lijes, oni su došli bez lijesa. Leš su stavili u veliku crnu vreću i počeli je unositi u kombi. No, vreća je tada pukla i tijelo je palo na asfalt, udarivši glavom. Tada su je podigli i bez vreće utrpali u kombi”, kazao je.

Direktorica dugoreške Čistoće Josipa Škrtić Pucarević bila je iznenađena kada su joj javili za incident. “Moji me djelatnici nisu o tome izvijestili. Rekli su samo da su pokojnicu morali nositi u vreći, ali nisu mi rekli da im je pala na pod”, kazala je direktorica i dodala da tvrtka ima sva potrebna ovlaštenja za bavljenje pogrebnim poslom, ali i da je katkad uobičajena praksa pokojnike transportirati u vreći.

“Lijes je bio u kombiju, ali je tijelo prenošeno u vreći. To se radi kada je skučen prostor kojim treba proći, odnosno nema dovoljno prostora za manevriranje s lijesom”, pojasnila je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.