Prati nas

Stil i ljepota

drastična promjena

Zbogom farbanju svaki tjedan! Sharon Osbourne pustila sijedu boju

Pokretu žena koje odbacuju boje za kosu i puštaju prirodnu, sijedu boju, priključila se i supruga glazbene legende Ozzyja Osbourna, Sharon, koje se godinama farbala u tamno crvenu nijensu.

Objavljeno

|

Sharon Osbourne (screenshot: Team Coco/Youtube)

Još je jedna poznata dama odlučila odbaciti boje za kosu i pustiti prirodnu, sijedu boju. Sharone Osbourne, supruga legende metal glazbe Ozzyja Osbournea, promovirala je srebrnu nijansu kose i, moramo priznati, oduševila nas!

Velika je to promjena – Sharon, nakon mnogo godina, više nije crvenokosa. Zahvaljujući koloristu poznatih i slavnih, Jacku Martinu, Sharon sada ima srebrnkastu nijensu kose.

Martin je na sviojem Instagramu podijelio fotografije dramatične transformacije.

“Sharonina kosa je posve sijeda i farbala se u tamno crveno svaki tjedan posljednjih 18 godina. Rekla mi je da već dugo razmišlja o transformaciji, neke je čak i pokušala, no rezultati su svaki put bili katastrofalni”, kaže Martin i dodaje kako je Sharon dojadilo bojanje svakih nekoliko dana.

“Prije nego smo počeli, nisam Sharon ništa obećao. Samo sam joj rekao da ću dati sve od sebe. Trebalo je osam sati da postignem točno tu platinastu nijansu, tako da se više neće morati farbati svaki tjedan.”

Martin je frizer zaslužan i za boju Jane Fonde kojom je oduševila na posljednjoj dodjeli Oscara. Za njezinu frizuru i boju bilo je potrebno sedam sati, a Fonda je nakon svega bila presretna rezultatom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.