Prati nas

Show

Mačka

Zdenka Kovačiček: ‘Moj frajer treba biti mlađi. Vršnjaci su se smirili, a meni to ne pada na pamet’

Najstarija natjecateljica Dore, Zdenka Kovačiček poručuje da još uvijek računa na ljubav. No s obzirom na njenu energiju, kaže, to bi trebao biti mlađi muškarac.

Objavljeno

|

Zdenka Kovačiček (screenshot: Yugoton/Youtube)

“Ja čekam da mi se nešto lijepo dogodi! Uvijek to čekam, uvijek osluškujem”, izjavila je o ljubavi pjevačica Zdenka Kovačiček (76) za Jutarnji list. “A treba znati slušati. Iako, s druge strane, ja sam se, znate, u svom životu nauživala i ljubavi i strasti. To opet ne znači da sam čvrsto zaključala vrata svog srca i bacila ključ. Ma kakvi! Takve ključeve nikad ne treba bacati.”

Savršeni muškarac bi, kaže, trebao biti mlađi od nje i to zato da može držati korak s njom. “Moji vršnjaci su se uglavnom nekako smirili i primirili, a meni to ne pada na pamet. Ja i dalje volim izlaziti, družiti se, razgovarati… Dakle, frajer bi trebao biti mlađi od mene, baš kao i svi ‘moji’ muškarci, moji partneri koje sam u životu voljela u muško-ženskom stilu. Iznimka je bio samo moj pokojni suprug”, objasnila je energična pjevačica koja će sutra postati i najstarija natjecateljica Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije.

“Mlađi ljudi imaju više energije, iako to ne mora nužno biti pravilo jer ja vlastitim primjerom pokazujem da nije uvijek tako. O mlađima, dakle, govorim načelno. Nadalje, frajer na kojega bih pala trebao bi imati slične afinitete poput mene, morao bi razmišljati na sličan način, biti duhovit, znati da su žene odavno ravnopravne s muškarcima… Naravno, nije to jedino. Tzv. vanjska ljepota pritom ne bi bila na odmet”,  opisuje Zdenka koja ističe da joj je kod muškaraca važna unutarnja ljepota.

Iako vjeruje u pobjedu na Dori, Kovačiček će, bez obzira na plasman, nastaviti snimanje novog albuma koji će u izdanju Dancing Beara izaći u svibnju, a zvat će se “Konstatacija jedne mačke” i koji bi, objašnjava, trebao biti na tragu “Frke”.

Zdenka Kovačiček – Frka
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.