Prati nas

Vijesti

Dođi na sokić

Stranka umirovljenika otvorila umirovljenički kutić, SDP najavljuje gradnju domova za 10.000 umirovljenika

Hvala na ovoj inicijativi koja će, sasvim sigurno, mnogim umirovljenicima u Zagrebu i Hrvatskoj poboljšati kvalitetu života i vratiti osmijeh na lice, kaže Bernardić.

Objavljeno

|

Prvomajski prosvjed 2018.
Davor Bernardić, predsjednik SDP-a (foto: Sandro Bura)

U stranci umirovljenika u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici otvoren je Umirovljenički kutak, projekt iza kojeg stoje spomenuta stranka, udruga Zajedno smo jači i SDP, koji na idućim parlamentarnim izborima ima velikih očekivanja od umirovljenika.

“Tu će se moći popiti besplatna kava, sok ili čaj, pogledati televizor, igrati društvene igre”, kazao je predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić. Podupire SDP-ov plan za umirovljenike te najavljuje parlamentarnu suradnju tih dviju stranaka.

“Hvala na ovoj inicijativi koja će, sasvim sigurno, mnogim umirovljenicima u Zagrebu i Hrvatskoj poboljšati kvalitetu života i vratiti osmijeh na lice”, riječi su šefa SDP-a Davora Bernardića. Istaknuo je i kako SDP planira izgraditi domove za umirovljenike i vratiti umirovljenicima dostojanstvo.

“Hrvatska u zadnjih 30 godina nije izgradila nove kapacitete, u SDP-u imamo poseban plan kako izgraditi domove za umirovljenike za oko 10 tisuća osoba”, rekao je Bernardić . Osim toga, planira i gradnju dnevnih boravaka za umirovljenike gdje bi mogli kvalitetno provoditi vrijeme.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.