Prati nas

Vijesti

Ostani doma

Bivša predsjednica: ‘Sretan Uskrs i ostanite doma! Budite odgovorni zbog liječnika, sestara, blagajnica…’

‘Svima koji će ove ili sljedeće nedjelje proslaviti Uskrs od srca, zajedno sa svojom obitelji, čestitam najveći kršćanski blagdan i želim sve dobro.’

Objavljeno

|

Kolinda osnovala firmu
Kolinda Grabar-Kitarović (foto: Siniša Bogdanić)

“Proteklo korizmeno i ovo uskrsno vrijeme ove je godine posebno obilježeno epidemijom korone, a mi u Zagrebu usred korizme proživjeli smo i potres. Sve nas to pogađa, ali nas i ujedinjuje u zajedništvu humanosti i solidarnosti”, napisala je u uskršnjoj čestitci građanima bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

“Ponovno se pokazalo kako smo najjači kada je najpotrebnije. Hrvatska je ponovno pokazala da se zna nositi s najvećim izazovima. To je Hrvatska u koju sam vjerovala i vjerujem. Ostanimo složni u tom zajedništvu i u budućim danima, kako bi ovo što prije prošlo.”

“Ne zaboravimo da naši liječnici, medicinske sestre, vatrogasci, policajci, stožer i djelatnici civilne zaštite, radnice i radnici u trgovinama i mnogi drugi neumorno rade. Mnogi će raditi i danas na Uskrs. Uzvratimo im svojom odgovornošću, a mi, kršćanski vjernici, i molitvom, za njih i za sve koji lišeni blizine svojih bližnjih nemoćni leže u bolnicama, domovima za starije i u drugim ustanovama. Proslavimo Uskrs u svojim domovima, u obitelji, radosni i zahvalni Bogu i jedni drugima za ljubav koju dijelimo.”

“Svima koji će ove ili sljedeće nedjelje proslaviti Uskrs od srca, zajedno sa svojom obitelji, čestitam najveći kršćanski blagdan i želim sve dobro”, zaključila je čestitku Grabar-Kitarović uz poruku “ostani doma”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.