Prati nas

Vijesti

A što s izrastom?

Drama! Markotić razočarala čupave Hrvatice; otvaranje frizeraja nije na vidiku

Frizerski saloni još će neko vrijeme ostati zatvoreni. To će dodatno oneraspoložiti naše sugrađanke koje pod svaku cijenu žele biti lijepe, ali i frizere koji su pod neviđenim pritiskom da svoj posao obavljaju ‘na crno’.

Objavljeno

|

Ne želim se osjećati krivom.
foto: BigStock

“Vodimo razgovore o tome kako pristupiti svemu tome, u sinergiji su i politika i struka i mi dajemo inpute. Ono što smo govorili, u onom trenutku kad ćemo imati pad od 5 do 7 dana ići ćemo u postupno ublažavanje mjera”. Izjavila je to ravnateljica zagrebačke Klinike za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić za N1.

“Nije svaki frizerski salon isti, niti trgovina. Bit će date epidemiološke upute kako gdje postupiti, kako prilagoditi mjere. Ako poslodavci neće znati kako, moći će kontaktirati epidemiologe”, kaže Markotić i napominje kako razumije nestrpljenje u populaciji, kako bi svi htjeli da sve to što brže prođe.

“Mi smo ljude korektno, postepeno upućivali u to kako ćemo što uvoditi. Objasnit ćemo kako ćemo prilaziti tom problemu i dalje. Naši ljudi to dobro prihvaćaju, a ne da im se olako obećava nešto što se ne može ispoštovati”, dodala je. “Mislim da je korektnije da se ne obećava ljudima nešto što nismo sigurni da možemo ispuniti.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.