Prati nas

Show

Hrvatska u srcu

Grabar-Kitarović proslavila je 52. rođendan: ‘Ne zaboravimo zlostavljane, gladne i potrebite’

‘S moje strane, jedno veliko: Hvala mama, hvala tata! Hvala Jakovu, djeci i cijeloj obitelji na beskrajnoj potpori. Hvala svima vama, dragi prijatelji, znani i neznani. Sretna sam što vas imam’, napisala je političarka.

Objavljeno

|

Kolinda proslavila rođendan u Ukrajini
Kolinda Grabar-Kitarović (foto: Facebook)

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović proslavila je 52. rođendan za koji su joj stigle brojne čestitke obožavatelja.

“Hvala svima vama u Domovini i svijetu koji mi danas šaljete brojne poruke lijepih želja”, napisala je uz fotografiju snimljenu na balkonu zagrebačkog stana.

“Duboko ste me dirnuli. I ja svima vama želim svako dobro, ponajprije zdravlje i mir u ova tjeskobna vremena. Brinite o sebi i o drugima. Zasipani vijestima o virusu, nemojmo zaboraviti da drugi problemi nisu nestali. I nemojmo ih zanemarivati, a pogotovo ne ignorirati. Neki su se, na žalost, još i produbili. Nemojmo zaboraviti gladne, umorne, nezaposlene i one koji će to tek biti, bolesne, potrebite, a posebno nemojmo zaboraviti zlostavljane. Nemojmo biti pasivni promatrači, već aktivni građani. Pružimo ruku onima kojima je potrebna. Ne znamo što nosi sutra i zbog toga smo svi tjeskobni. Nitko se od nas ne zavarava – neće biti lako. Ali imajmo vjere. Vjerujmo u sebe, u svoje zajedništvo, kojim smo pobijedili i najveće izazove. Brinimo o roditeljima i starijima, a posebno o djeci. Moramo im osigurati budućnost kakvu zaslužuju.

S moje strane, jedno veliko: Hvala mama, hvala tata! Hvala Jakovu, djeci i cijeloj obitelji na beskrajnoj potpori. Hvala svima vama, dragi prijatelji, znani i neznani. Sretna sam što vas imam.

Pozdravljam vas sve iz svojega privremenog ureda, s balkona mojega doma, uz najljepše želje za bolje sutra, s dubokom vjerom u našu Hrvatsku”, napisala je Grabar-Kitarović.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.