Prati nas

Stil i ljepota

Lijepa i prirodna

Jadranka Kosor objavila je sliku iz izolacije: ‘Bez šišanja i uljepšavanja’

Kako to već biva kad objavi fotografiju, Kosor je pobrala pregršt zasluženih komplimenata.

Objavljeno

|

Jadranka Kosor (screenshot N1)

Nekadašnja premijerka i šefica HDZ-a, Jadranka Kosor, jedna je od najaktivnijih hrvatskih tviterašica koja se ne libi javno objaviti mišljenje o aktualnoj politici, ali ni slike iz obiteljskog albuma. Ovoga puta pokazala je kako se nosi s problemom koji muči brojne Hrvatice – zatvorenim frizerskim salonima.

“Sjećanje na sadašnjost. Bez šišanja i svakog drugog uljepšavanja. Naslovnica za novu knjigu ‘Dnevnik ljutite domaćice'”, napisala je uz selfie na kojem pozira u crvenoj majici s kapuljačom i s crvenom maramom u kosi.

Jadranka Kosor (foto: J. Kosor/Twitter)

Kako to već biva kad objavi fotografiju, Kosor je pobrala pregršt zasluženih komplimenata. “Nikad ljepša”, napisala joj je Dragica, dok je je muškarac pod imenom Komsomolac javno predložio brak. “Crveno, na radost!” komplimentirao je Predrag.

screenshot: Twitter
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.