Prati nas

Vijesti

Istraga traje

Koronavirus je ušao u još jedan starački dom, ne zna se kako je do zaraze došlo

Nitko od djelatnika nije zaražen, ni bolestan. Kako je do ove zaraze moglo doći, zaista ne znam, kaže ravnateljica.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: Google Maps

Štićenica Doma za starije i nemoćne u Koprivnici zaražena je koronavirusom. Riječ je o ženi staroj 82 godine, težoj kroničnoj bolesnici. Nitko ne zna kako je zaražena, otkriva Glas Podravine.

Trenutačno je u bolnici, a tijekom dana u dom stižu epidemiolozi. Štićenica je bila u jednokrevetnoj sobi i nije imala mnogo kontakata.


“Dom je zatvoren za posjete, naši štićenici nisu izlazili, ni okupljali se. Ne radi ni restoran, nego se hrana dostavlja u sobe. Nitko od djelatnika nije zaražen, ni bolestan. Kako je do ove zaraze moglo doći, zaista ne znam”, rekla je ravnateljica Doma Vesna Križan za Glas Podravine.

.

Vijesti

Mislav Kolakušić ostaje u Bruxellesu, za sve krivi građane

‘Dok god građani koji žele promjene ne stanu iza jednog čovjeka, koji svojim imenom i prezimenom jamči za provedbu programa, u Hrvatskoj neće biti promjena. Biti će izbora, ali promjena neće biti’, stoji u objavi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Europarlamentarac Mislav Kolakušić ne ide na parlamentarne izbore. “Iskreno mi je žao što građani nisu imali hrabrosti dati mi priliku da Hrvatsku očistim od korova”, napisao je na Facebooku.

“Na ovim izborima, nažalost, neće doći do apsolutno nikakvih promjena, dijelom zbog izbornog sustava, dijelom zbog toga što medijski promovirani treći putevi imaju samo jedan cilj, a to je prodati osvojene mandate HDZ/SDP-u”, stoji u objavi.


“Most je dvije godine imao ministre policije i pravosuđa i nisu napravili apsolutno ništa korisno, a sličan scenarij slijedi i na predstojećim izborima. Građani, ukoliko uistinu žele promjene i kad požele promjene, morat će stati iza jednog čovjeka i dati mu priliku da uredi Hrvatsku, a ne rasipati glasove kao posljednjih 20 godina”, zaključuje Kolakušić u objavi i poziva pratitelje da ju podijele na društvenim mrežama.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP