Prati nas

Show

Lapsus

Ministar Oleg Butković najavio je “normalizaciju sranja” i pad krivulje oboljelih

‘Smatramo da bi u prometnom sektoru trebalo ublažiti neke mjere, javni prijevoz bi se, smatramo, trebao postupno uvoditi, primjerice po nedjeljnom voznom redu’, kaže ministar.

Objavljeno

|

Oleg Butković (screenshot: RTL)

Ministar prometa Oleg Butković (HDZ), gostovao je u emisiji RTL Danas. Govoreći o Vladinim mjerama, misleći na normalizaciju stanja, sasvim nesvjesno najavio je nešto drugo.

“Smatramo da treba polako pripremati scenarije za činjenicu da će se ovo sranje normalizirati ili da će krivulja oboljelih nastaviti padati”, kazao je Butković i nastavio iznositi misli uz mrtvu-hladnu voditeljicu emisije. Pogledajte video.

“Smatramo da bi u prometnom sektoru trebalo ublažiti neke mjere, javni prijevoz bi se, smatramo, trebao postupno uvoditi, primjerice po nedjeljnom voznom redu. Što se pomorskog prometa tiče, predlažemo da se uvedu neke katamaranske linije Zadar-Ancona za teretni promet. Aktualna je tema i formiranje konvoja tranzitnog prometa kroz Hrvatsku, u tom dijelu smatramo da bi trebalo razmotriti da se više on ne radi uz policijsku pratnju nego uz postojeće koridore, da se može stati samo na određenim mjestima”, rekao je Butković i još jednom naglasio da će o svemu na kraju odlučiti epidemiolozi.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.