Prati nas

Show

Lapsus

Ministar Oleg Butković najavio je “normalizaciju sranja” i pad krivulje oboljelih

‘Smatramo da bi u prometnom sektoru trebalo ublažiti neke mjere, javni prijevoz bi se, smatramo, trebao postupno uvoditi, primjerice po nedjeljnom voznom redu’, kaže ministar.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Oleg Butković (screenshot: RTL)

Ministar prometa Oleg Butković (HDZ), gostovao je u emisiji RTL Danas. Govoreći o Vladinim mjerama, misleći na normalizaciju stanja, sasvim nesvjesno najavio je nešto drugo.

“Smatramo da treba polako pripremati scenarije za činjenicu da će se ovo sranje normalizirati ili da će krivulja oboljelih nastaviti padati”, kazao je Butković i nastavio iznositi misli uz mrtvu-hladnu voditeljicu emisije. Pogledajte video.


Je, je Oli – baš sranje 😂😂😂😂

Gepostet von Silvio Šop am Donnerstag, 16. April 2020

“Smatramo da bi u prometnom sektoru trebalo ublažiti neke mjere, javni prijevoz bi se, smatramo, trebao postupno uvoditi, primjerice po nedjeljnom voznom redu. Što se pomorskog prometa tiče, predlažemo da se uvedu neke katamaranske linije Zadar-Ancona za teretni promet. Aktualna je tema i formiranje konvoja tranzitnog prometa kroz Hrvatsku, u tom dijelu smatramo da bi trebalo razmotriti da se više on ne radi uz policijsku pratnju nego uz postojeće koridore, da se može stati samo na određenim mjestima”, rekao je Butković i još jednom naglasio da će o svemu na kraju odlučiti epidemiolozi.

.

Show

Gradonačelniku Milanu Bandiću zabranjeno je govoriti tjedan dana

Iz ureda Milana Bandića priopćeno je kako je gradonačelnik u KBC-u Zagreb operiran te se osjeća dobro i na kućnoj je njezi.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Prvomajski grah u Maksimiru, 2019.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u petak je operirao glasnice i uspješno se oporavlja na kućnoj njezi, priopćeno je iz njegova ureda.

Operativni zahvat u KBC-u Zagreb prošao je bez komplikacija, gradonačelnik se dobro osjeća i očekuje povratak uobičajenim radnim obvezama već u subotu, do kada ga mijenja zamjenica doc. dr. sc. Olivera Majić. Zahvaljujući timskom i predanom radu suradnika – svi poslovni procesi Gradske uprave realiziraju se nesmetano, poručuju iz Bandićeva ureda.


Gradonačelnik bi svoje radne zadaće mogao početi obavljati i ranije, no uvažavajući preporuke liječnika prema kojima se treba suzdržavati od govora najmanje tjedan dana. Istovremeno, zahvaljuje svima na porukama podrške i željama za brz oporavak koje svakodnevno prima.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP